Πρόσωπα

«Ο πιο πιστός θαυμαστής του Μέσι»: Η συλλογή του Ντέιβις με εμφανίσεις και αυτή που θα λείπει για πάντα! (video)

«Ο πιο πιστός θαυμαστής του Μέσι»: Η συλλογή του Ντέιβις με εμφανίσεις και αυτή που θα λείπει για πάντα! (video)
Εύκολα μπορεί να πει κανείς ότι ο Ντέιβις είναι ο πιο «πιστός» θαυμαστής του Μέσι. Άλλωστε, ο Καναδός σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται προσπαθεί να πάρεις ως ενθύμιο τις εμφανίσεις του Αργεντίνου σταρ. Ωστόσο, η αγαπημένη του θα λείπει για πάντα από την... συλλογή του!

H εθνική Αργεντινής ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο Copa America κερδίζοντας με 2-0 τον Καναδά.

Ο Λιονέλ Μέσι για ακόμα μία φορά τράβηξε τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού, μιας και στον εν λόγω αγώνα έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην διοργάνωση! 

Ωστόσο, υπήρξε ακόμα μία στιγμή που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου και αφορά την χειραψία του Αργεντίνου με τον Αλφόνσο Ντέιβις.

Οι δύο αρχηγοί των ομάδων, μετά την λήξη του αγώνα αντάλλαξαν τις φανέλες τους. Φυσικά, αυτό συνέβη καθώς ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό του για τον Αργεντίνο σταρ!

Έτσι πλέον στο σπίτι του 23χρονου, θα υπάρχει κορνίζα με την φανέλα του Μέσι με τα χρώματα της εθνικής του. Ωστόσο, από την συλλογή του θα του λείπει πάντα η αγαπημένη του… μπλούζα!

Ο Ντέιβις έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι άλλες τρεις φορές, έχοντας καταφέρει να πάρει το αναμνηστικό του δώρο τις δύο.

Πρώτη φορά που βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο, αλλά σε διαφορετικά στρατόπεδα, ήταν τον Αύγουστο του 2020 για τα προημιτελικά του UEFA Champions League. Η Μπάγερν ήταν «καταιγιστική» και κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 8-2 σε ένα ματς που μέχρι και σήμερα παραμένει αξέχαστο.

Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των Βαυαρών να ήταν χαρούμενοι με το τελικό σκορ, ωστόσο ο Ντέιβις είχε ως μοναδικό σκοπό να «κερδίσει» αυτό που ήθελε από μικρό παιδί.

Φυσικά, αναφερόμαστε στην φανέλα του Μέσι κάτι που εν τέλει δεν συνέβη ποτέ, μιας και ο Καναδός παραδέχτηκε στο τέλος του αγώνα πως ο «Λέο» αρνήθηκε να του την δώσει, όντας εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό!

Δύο χρόνια αργότερα οι δύο παίκτες ξανασυναντήθηκαν στις αναμετρήσεις της Μπάγερν εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να κερδίσουν και στους δύο αγώνες και να προκριθούν στα προημιτελικά, αλλά αυτό που «έκαιγε» πιο πολύ τον Ντέιβις ήταν να καταφέρει να πάρει την εμφάνιση του Μέσι.

Αν και ο Αργεντίνος έμεινε εκτός συνέχειας ήταν θετικός αυτή την φορά στο αίτημα του Καναδού και του έδωσε αυτό που τόσα χρόνια ονειρευόταν.

Έτσι και τώρα, ο Καναδός ξαναζήτησε από τον Μέσι να ανταλλάξουν φανέλες. Αυτήν την φορά έχοντας το εθνόσημο στο στήθος και ο 37χρονος δεν αρνήθηκε.

Πλέον, στο σαλόνι του Ντέιβις θα δεσπόζουν δύο κορνίζες με τις εμφανίσεις του Αργεντίνου σταρ, αλλά θα λείπει αυτή με το 10 της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο αρχηγός του Καναδά έχει βρει την λύση και έχει τοποθετήσει στον τοίχο του την φωτογραφία των δύο από την πρώτη τους αναμέτρηση!

Διονύσης Καλαϊζής 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0