Πρόσωπα

Όταν η Τσέλσι πουλούσε… τσάμπα τον Μουσιάλα στην Μπάγερν – Πέρασαν πέντε χρόνια!

Όταν η Τσέλσι πουλούσε… τσάμπα τον Μουσιάλα στην Μπάγερν – Πέρασαν πέντε χρόνια!

Ένα… reminder, καθώς άπαντες παρακολουθούμε την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ουγγαρία, για την 2η αγωνιστική του EURO 2024. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έχει περάσει από τις ακαδημίες της Τσέλσι, αλλά οι «μπλε» δεν τον πίστεψαν. Για αυτό, τον παραχώρησαν οριακά… δωρεάν στην Μπάγερν Μονάχου. Μάλλον, έκαναν λάθος…

Η Γερμανία δεν… συγχωρεί και ο Μουσιάλα βάζει σε θέση οδηγού την χώρα του, στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρήκε τον τρόπο να κλέψει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Μουσιάλα να μην αστοχεί από ευνοϊκή θέση και να γράφει το 1-0, στο 22ο λεπτό.

Κάπως έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει δις στο EURO 2024. Δεν είναι απλό, αν αναλογιστεί κανείς πως ουδείς τα κατάφερε στην 1η αγωνιστική του τουρνουά. Και από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε κάτι.

Να υπενθυμίσουμε για την ακρίβεια, πως ο Μουσιάλα στα 15 και τα 16 του χρόνια, βρισκόταν στην ακαδημία της Τσέλσι. Οι «μπλε» όμως, αποφάσισαν να τον πουλήσουν. Το έκαναν τον Ιούλιο του 2019 και η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να τον υπογράψει. Πόσο ήταν το ποσό της μεταγραφής; Μόλις… 170.000!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0