Πρόσωπα

«Κριστιάνο, πού θα σταματήσεις»; Ακόμη ένα χατ-τρικ για τον Ρονάλντο που… βροντοφωνάζει «παρών» στα 39 του! (video)

«Κριστιάνο, πού θα σταματήσεις»; Ακόμη ένα χατ-τρικ για τον Ρονάλντο που… βροντοφωνάζει «παρών» στα 39 του! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα ακάθεκτος, θυμίζει... έφηβο και πιάνει εξωπραγματικές αποδόσεις, ακόμη και στα 39 του χρόνια!

Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 39 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πραγματικά μία ασύλληπτη μηχανή γκολ, κάτι που αποδεικνύει σχεδόν κάθε… αγωνιστική που περνάει στη Σαουδική Αραβία.

Το βράδυ του Σαββάτου (04/05), ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σημείωσε ακόμη ένα χατ-τρικ μέσα στη σεζόν και βοήθησε την Αλ Νασρ να φτάσει στο επιβλητικό 6-0 επί της Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη.

Άνοιξε το δρόμο σκοράροντας δις στο 5’ και στο 12’ ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο. Αξίζει να πούμε ότι πέτυχε το… τέλειο χατ-τρικ, καθώς σκόραρε με το δεξί, με το αριστερό, αλλά και με το κεφάλι.

Αυτό ήταν το 66ο στην καριέρα του... αγέραστου Κριστιάνο που έφτασε αισίως τα 52 γκολ μέσα στη σεζόν, ενώ έχει επίσης και 14 ασίστ. Δηλαδή, η συνολική συνεισφορά του είναι 66 γκολ και ασίστ μέσα σε μία σεζόν.

Σίγουρα ακραίο, αλλά εδώ μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αποδεικνύει συνεχώς ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.

 Μένει να δούμε πού θα σταματήσει το… κοντέρ του και ας μην ξεχνάμε πως ακολουθεί και EURO το προσεχές καλοκαίρι.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0