Πρόσωπα

Σωτήρης Τσιλούλης: Πόσο game changer είναι τελικά κόντρα στις ομάδες των φετινών Play Offs;

Σωτήρης Τσιλούλης: Πόσο game changer είναι τελικά κόντρα στις ομάδες των φετινών Play Offs;

Η Λαμία ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί χωρίς τον Σωτήρη Τσιλούλη, στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ, για τα Play Offs. Τι λένε, όμως, τα στατιστικά του 29χρονου εξτρέμ, στις «κόντρες» του με τις ομάδες της 6άδας, ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Φθιώτιδας;

Χωρίς τον Σωτήρη Τσιλούλη θα αγωνιστεί η Λαμία, στις δύο αναμετρήσεις των Play Offs της Stoiximan Super League, κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι που έκανε γνωστό η ομάδα της Φθιώτιδας, μέσω ανακοίνωσής της.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον λοιπόν, να δούμε την επίδραση που είχε ο 29χρονος Έλληνας εξτρέμ, σε κάθε του αναμέτρηση, φορώντας τη φανέλα της Λαμίας, κόντρα στις ομάδες που συμμετέχουν στα φετινά Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας από την ΑΕΚ, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ή να μοιράσει κάποιο γκολ στους συμπαίκτες του. Σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχει τεθεί αντιμέτωπος, ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας, τόσο κόντρα στον Άρη, όσο και κόντρα στον Ολυμπιακό, χωρίς να καταγράφει επίσης συμμετοχή σε κάποιο τέρμα.

Τον ΠΑΟΚ τον έχει αντιμετωπίσει σε τέσσερις περιπτώσεις, ωστόσο η τύχη του, αναφορικά με τα γκολ και τις ασίστ, παρέμεινε η ίδια.

Η μοναδική ομάδα που έχει «πληγώσει» ο Τσιλούλης, είναι ο Παναθηναϊκός. Στα τέσσερα ματς που μετρά με τη Λαμία κόντρα στο «τριφύλλι», έχει μοιράσει μία ασίστ, ενώ έχει χριστεί και σκόρερ, στο ισόπαλο 2-2 της Λεωφόρου, στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League.

Συνοπτικά, τα στατιστικά του Σωτήρη Τσιλούλη, ως παίκτης της Λαμίας, κόντρα στις πέντε ομάδες των φετινών Play Offs:

ΑΕΚ: 0 γκολ, 0 ασίστ

Άρης: 0 γκολ, 0 ασίστ

Ολυμπιακός: 0 γκολ, 0 ασίστ

Παναθηναϊκός: 1 γκολ, 1 ασίστ

ΠΑΟΚ: 0 γκολ, 0 ασίστ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0