Πρόσωπα

Μπακασέτας - Ούγκο: Το ιστορικό δίδυμο της Τραπεζούντας και ο Παναθηναϊκός που ελπίζει στο «repeat»

Μπακασέτας - Ούγκο: Το ιστορικό δίδυμο της Τραπεζούντας και ο Παναθηναϊκός που ελπίζει στο «repeat»

Δύο από τα δυνατά «χτυπήματα» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό, είναι αδιαμφισβήτητα οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνυπάρξει στην ίδια ομάδα, για άλλη μία φορά στην καριέρα τους, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Αν έπρεπε κάποιος να δώσει τον τίτλο του «μπαμ» σε μία από τις (πολλές είναι η αλήθεια) χειμερινές μεταγραφές στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην στραφεί απευθείας στον Τάσο Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, μετά από την 5ετή περιπέτεια του στην Τουρκία, με τις Αντάλιασπορ και Τραμπζονσπόρ, επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη και θα φορέσει την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μοναδικός σκοπός της επιστροφής του Τάσο; Η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Μπακασέτας | pao.gr

Στο Κορωπί ο Μπακασέτας θα συναντήσει γνώριμες φυσιογνωμίες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνεργαστεί με τους Ζέκα, Λημνιό και Ιωαννίδη, στα πλαίσια της Εθνικής τουλάχιστον.

Μαζί με τους συμπατριώτες του όμως, θα σμίξει ξανά και με έναν πρώην συμπαίκτη του, με τον οποίο μεγαλούργησαν στη γειτονική χώρα.

Ο Βίτορ Ούγκο αποτελεί εξίσου μία χειμερινή μεταγραφή για τους «πράσινους», για να δυναμώσουν την αποδεκατισμένη, από τραυματισμούς, άμυνα τους.    

Στον Παναθηναϊκό ο Βίτορ Ούγκο | pao.gr

Ο Βραζιλιάνος ήρθε δανεικός από την Μπαΐα και μετά από μερικούς μήνες, θα συνεργαστεί ξανά με τον Μπακασέτα.

Οι δυο τους έχουν πατήσει μαζί στο χορτάρι 76 φορές και οδήγησαν την Τραμπζονσπόρ σε ένα ιστορικό πρωτάθλημα, μετά από 38 χρόνια… αποχής.

Στην Τραπεζούντα ακόμη οι πανηγυρισμοί δεν έχουν… κοπάσει και οι φίλαθλοι είναι δεδομένο πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ την σεζόν 2021/22 και ταυτοχρόνως τους Μπακασέτα-Ούγκο.

Αφού έφεραν εις πέρας, μίας τέτοιου είδους ειδικής αποστολής, το συγκεκριμένο δίδυμο αναλαμβάνει να κάνει κάτι παρόμοιο και στα μέρη μας. Με το «τριφύλλι» να βρίσκεται μακριά από το πρωτάθλημα εδώ 14 χρόνια, η κατάκτηση του με τον Παναθηναϊκό, έχει γίνει ο νέος τους στόχος, μία ολοκαίνουργια «κορυφή» που θέλουν να κάνουν δική τους.

Οι «πράσινοι» έχουν προσθέσει στις τάξεις τους δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά πως να… διαλύουν τις αρνητικές παραδώσεις και σε συνδυασμό με την εκρηκτική προσωπικότητα του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας, το αποτέλεσμα προβλέπεται άκρως δελεαστικό.

bakasetas-mpakasetas-panathinaikos.jpg

Πάντως σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός σηκώσει την φετινή Stoiximan Super League, οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο, αναμένεται να γίνουν «ήρωες» τόσο σε Τουρκία, όσο και σε Ελλάδα, κάτι το ιδιαίτερα σπάνιο.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0