Πρόσωπα

Ο Κέιν έφυγε, αλλά ο Ποστέκογλου ήρθε και φέρνει την… άνοιξη στην Τότεναμ! (video)

Ο Κέιν έφυγε, αλλά ο Ποστέκογλου ήρθε και φέρνει την… άνοιξη στην Τότεναμ! (video)

Οι οπαδοί της Τότεναμ λατρεύουν σαν «Θεό» τον Άγγελο Ποστέκογλου, που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην Premier League!

Η κορυφή της Premier League ανήκει δικαιωματικά στην Τότεναμ! Μετά την ολοκλήρωση και της 9ης αγωνιστικής, όπου ο σύλλογος του Βορείου Λονδίνου κέρδισε με 2-0 τη Φούλαμ, το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου παραμένει αήττητο και διατηρείται στην πρώτη θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

Το μέλλον για τα «σπιρούνια» φάνταζε αβέβαιο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Χάρι Κέιν επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Αγγλίας, πηγαίνοντας στη Γερμανία για την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ποστέκογλου επιλέχθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά η απόφαση να μην αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής αντάξιος του Άγγλου φορ, προκάλεσε έντονους προβληματισμούς στις τάξεις των φιλάθλων.

Πλέον, όμως, στα τέλη του Οκτωβρίου, κάθε σύννεφο έχει εξαφανιστεί. Πειστικές εμφανίσεις, αποτελέσματα και ένας… Σον, που έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη της Τότεναμ. Ο Άγγελος Ποστέκογλου κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά.

Κάτι που αναγνωρίζεται στο 100% από τους οπαδούς. Μετά την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα το βράδυ της Δευτέρας (23/10), εκατοντάδες φίλοι των «σπιρουνιών» φώναζαν ρυθμικά το όνομα του 58χρονου τεχνικού!

Πώς να μην το κάνουν; Ο Ποστέκογλου, δεν έχει επαναφέρει απλώς την Τότεναμ στις παλιές καλές εποχές, αλλά γράφει και ιστορία στην Premier League. Με τη νίκη κόντρα στους «Cottagers», ο Ελληνοαυστραλός κόουτς «έσπασε» το ρεκόρ για τους περισσότερους βαθμούς (23π.) που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένας προπονητής στα πρώτα του εννέα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα! Ακολουθεί ο Γκους Χίντινκ που συγκέντρωσε 22 βαθμούς με την Τσέλσι, όπως και ο Μάικ Γουόκερ με τη Νόριτς.

Η Τότεναμ βρήκε στο πρόσωπο του Ποστέκογλου το ιδανικό κομμάτι για τη συμπλήρωση του παζλ της. Έχει αποκτήσει ηρεμία και κάπως έτσι, μπορεί να αισιοδοξεί πως τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά της!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0