Πρόσωπα

Ο Ζίνι «ταλαιπώρησε» τον Ροντινέι κι αυτός τον... παραδέχτηκε στο φινάλε! (video)

Ο Ζίνι «ταλαιπώρησε» τον Ροντινέι κι αυτός τον... παραδέχτηκε στο φινάλε! (video)
Ζίνι και Ροντινέι έδωσαν ομηρικές μάχες στο τελευταίο τέταρτο του ΑΕΚ - Ολυμπιακός (17/09, 1-1), αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα, χάρισαν ένα υπέροχο «κλικ» στον φωτογραφικό φακό.
Μόλις 15' στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν αρκετά, για να «ξεσηκώσει» την OPAP Arena. Ποδοσφαιρικό «θράσος», ατομικές ενέργειες και ένας... κεραυνός, που λίγο έλειψε να κρίνει το ντέρμπι. Ο λόγος, προφανώς, για τον Ζίνι.

Ο 21χρονος Ανγκολέζος επιθετικός ήταν από τα πρόσωπα της βραδιάς, στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (17/09, 1-1) της 4ης αγωνιστικής. Ταλαιπώρησε πάρα πολύ την «ερυθρόλευκη» άμυνα και στο φινάλε, δέχθηκε συγχαρητηρήρια, από συμπαίκτες και αντιπάλους.

 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι, τον πλησίασε στο τέλος του ματς και αντάλλαξαν φανέλες. Κάτι που πρόλαβε και «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός.

Παράλληλα, δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλους στην ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα, παρέμεινε ταπεινός και προσγειωμένος.

ροντινει_ζινι.jpg

«Ήταν ένα μεγάλο ματς από την πλευρά μας. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ευχαριστώ τον Αλμέιδα για την εμπιστοσύνη και θέλω να ανταποδώσω βοηθώντας την ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης.



Δεδομένα, πάντως, αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, όπως σε αυτά τα 15' κόντρα στον Ολυμπιακό, και ο Ματίας Αλμέιδα θα τον ξαναεμπιστευτεί, και θα τον... παραδεχτούν και άλλοι αντίπαλοι, και την OPAP Arena θα ξεσηκώσει ξανά.



Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0