Πρόσωπα

Τζέιντον Σάντσο: «Βροντερή» επιστροφή στο γήπεδο και στα όνειρα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (video)

Τζέιντον Σάντσο: «Βροντερή» επιστροφή στο γήπεδο και στα όνειρα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (video)
Μπαίνοντας ως αλλαγή στο 59ο λεπτό κόντρα στη Λιντς, ο Τζέιντον Σάντσο δήλωσε «παρών» στο Όλντ Τράφορντ. Και μάλιστα, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς σκόραρε στο 70ο λεπτό ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2

Με τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον διαχειρίζεται υποδειγματικά κατά την διάρκεια της απουσίας του, ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε για να δικαιώσει την υπομονή και την επιμονή του προπονητή του. Επανήλθε στη δράση την 1η μέρα του Φεβρουαρίου, μετά από περίπου δυόμιση μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Μία εβδομάδα μετά σκοράρει με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», κάτι που είχε να συμβεί σχεδόν τέσσερις μήνες. 

Αφού κινήθηκε από αριστερά και εκμεταλλεύτηκε την κόντρα που έγινε στην μεγάλη περιοχή της Λιντς, ο Άγγλος επιθετικός πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-2. Κίνηση που μας είχε συνηθίσει και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα θέλουν να βλέπουν συχνά.

Μένει να δούμε το δίδυμο Ράσφορντ-Σάντσο ξανά στις επάλξεις και μαζί με τον Άντονι αναμένεται να συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα που υπάρχει στο μυαλό του προπονητή τους, Έρικ Τεν Χαγκ.

 

 

Γιάννης Νικολόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0