Πρόσωπα

Αντόνιο Ρίντιγκερ: Μόλις ο δεύτερος Γερμανός στον 21ο αιώνα που έχει σκοράρει σε τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Αντόνιο Ρίντιγκερ: Μόλις ο δεύτερος Γερμανός στον 21ο αιώνα που έχει σκοράρει σε τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Η πέμπτη σερί νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, συνοδεύτηκε και με ένα σπουδαίο επίτευγμα από τον Αντόνιο Ρίντιγκερ. O αμυντικός της «βασίλισσας» έγινε μόλις ο δεύτερος Γερμανός στον 21ο αιώνα που έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε τις νίκες της στη La Liga, καθώς έκανε το πέντε στα πέντε με τη νίκης της κόντρα στη Μαγιόρκα (4-1), το μεσημέρι της Κυριακής (11/9). Το αποτέλεσμα για την «βασίλισσα» συνοδεύτηκε με ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Ο Γερμανός άσος σκόραρε το τέταρτο και τελευταίο γκολ της Ρεάλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έγραψε ιστορία καθώς έγινε μόλις ο δεύτερος Γερμανός παίκτης που έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Ο Σκόντραν Μουστάφι ήταν ο πρώτος που είχε καταφέρει αυτή την επίδοση. Ο νυν κεντρικός αμυντικός της ισπανικής Λεβάντε, έχει καταφέρει να σκοράρει με τις φανέλες των Σάλκε, Λεβάντε, Σαμπντόρια και Άρσεναλ, ενώ φυσικά είχε σπουδαία παρουσία και με την φανέλα της Βαλένθια πριν τη μεταγραφή του στο Νησί. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι τόσο ο Ρίντιγκερ όσο και ο Μουστάφι έχουν πετύχει αυτό το μεγάλο επίτευγμα ως κεντρικοί αμυντικοί!

2dc08ec15a0b3116186e905faf74612e6cc66142.jpg

Ο 29χρονος αμυντικός της Ρεάλ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν πάρει μεταγραφή  στην Στουτγκάρδη, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 80 συμμετοχές, σκοράροντας 2 γκολ στην Μπουντεσλίγκα.

Την σεζόν 2015-16 ο Ρίντιγκερ θα πάρει μεταγραφή στη Serie A για λογαριασμό της Ρόμα. Με τους «τζιαλορόσι» ο Γερμανός θα κάνει 56 εμφανίσεις και θα καταφέρει να σκοράρει και εκεί άλλα δύο γκολ, πριν έρθει το μεγάλο βήμα στην Αγγλία και την Τσέλσι.

Στο Λονδίνο με τους «μπλε» ο Γερμανός θα περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Συνολικά, πάνω από 200 συμμετοχές, πολλοί τίτλοι και 12 γκολ στα πέντε χρόνια παρουσίας του στο Στάμφορντ Μπριζ, η οποία έκλεισε με μία σπουδαία μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο αγώνας κόντρα στη Μαγιόρκα ήταν η έκτη συμμετοχή του Ρίντιγκερ με τη φανέλα των Μαδριλένων και συνοδεύτηκε από το πρώτο ιστορικό του γκολ στη La Liga!

 

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0