Πρόσωπα

Μπαρτσελόνα: «Χτυπάει την πόρτα» του Κεσιέ, «όχι» λέει η Μίλαν

Μπαρτσελόνα: «Χτυπάει την πόρτα» του Κεσιέ, «όχι» λέει η Μίλαν
Στην «λίστα» της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκεται ο Φρανκ Κεσιέ της Μίλαν, με τον ιταλικό σύλλογο όμως να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι προς πώληση.

«Δίνουν και παίρνουν» τα δημοσιεύματα που συνδέουν την Μπαρτσελόνα με διάφορα «αστέρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι ξεκάθαρο πως οι «Μπλαουγκράνα» διανύουν μεταβατική περίοδο και ο μεταγραφικός σχεδιασμός τους μπορεί να τους επαναφέρει στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Φρανκ Κεσιέ είναι το νέο όνομα στο «ραντάρ» του Τσάβι. Ο ισπανικός σύλλογος έχει «ρίξει στα τραπέζι» πρόταση ύψους 6.5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, προσφέροντας συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.


Η προσφορά δεν είναι αμελητέα και πιστεύεται πως ο Ιβοριανός μέσος έχει δελεαστεί από την ιδέα μετακίνησης του στο Καμπ Νου. Η Μίλαν όμως δεν έχει την ίδια στάση, όπως δήλωσε ο Πάολο Μαλντίνι. Οι «Ροσονέρι» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Κεσιέ να φύγει από το Μιλάνο. Το συμβόλαιο του λήγει όμως το καλοκαίρι και πλέον είναι στο χέρι του 25χρονου να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Κεσιέ εντάχτηκε στην Μίλαν από την Αταλάντα το 2017 και έχει πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις στο διάστημα αυτό. Την φετινή σεζόν έχει 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει βρει δίχτυα και έξι φορές.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0