Πρόσωπα

Τζέιμς Γουόρντ-Πράους: Τρίτος στην ιστορία της Premier League με 10 + 10 γκολ από εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι!

Τζέιμς Γουόρντ-Πράους: Τρίτος στην ιστορία της Premier League με 10 + 10 γκολ από εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι!

Ο Γουόρντ-Πράους εκτέλεσε εύστοχα τον Λούκας Φαμπιάνσκι από τα έντεκα μέτρα στην αγωνιστική της Boxing Day και μπήκε στη τριάδα των σκόρερ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι με 10 + 10 γκολ στην ιστορία της Premier League. Πίσω από Τιερί Ανρί και Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Άγγλος μέσος έφτασε τα 20 γκολ από στημένες φάσεις σε αγώνες αγγλικού πρωταθλήματος! Εκ των οποίων τα δέκα είναι από τα έντεκα μέτρα και τα υπόλοιπα από στημένες φάσεις… που τα κάνει και αυτά να φαίνονται σαν… εκτελέσεις πέναλτι! 

Ο αρχηγός της Σάουθαμπτον έχει εκτελέσει συνολικά 13 πέναλτι και έχει χάσει μόλις τρία. Με το ένα από αυτά, να γίνεται γκολ λίγο αργότερα, αφού αρχικά ο Μπερντ Λένο τον είχε σταματήσει, αλλά ο Γουόρντ-Πράους πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. 

Η πρώτη τριάδα της λίστας απαρτίζεται από τον δεύτερο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σε δύο περάσματα του από τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει 13 φορές από το σημείο του πέναλτι, ενώ έντεκα φορές έχει βρει δίχτυα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Με τον ίδιο αλλά και τον Γουόρντ-Πράους να «κυνηγάνε» τον πρώτο της λίστας, Τιερί Ανρί. Ο θρύλος των «κανονιέρηδων» έχει πετύχει 23 τέρματα από την άσπρη βούλα και 12 από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ακόμα ένα από τα πολλά ρεκόρ που έχει «σπάσει» κατά τη παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα!

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0