Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Λετονία: Μαέστρο, τα εισιτήρια κλείστηκαν - Φύγαμε για Μανίλα! (video)

Λετονία: Μαέστρο, τα εισιτήρια κλείστηκαν - Φύγαμε για Μανίλα! (video)
Το ταξίδι της «Σταχτοπούτας», σε Παγκόσμια Κύπελλα, Λετονίας συνεχίζεται και μάλιστα εμφατικά με τον Λούκα Μπάνκι να κάνει έναν... άτυπο γύρο θριάμβου μετά τον «τελικό» των ομίλων με τη Βραζιλία, κρατώντας μία απόμίμηση αεροπορικού εισιτηρίου για τη Μανίλα και την τελική φάση,  ανά χείρας.
Ποιος να το περίμενε. Σε έναν πρώτο όμιλο με Γαλλία και Καναδά και μία δεύτερη φάση με «μάχες» κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία και τη Βραζιλία, οι Λετονοί χωρίς να έχουν τον Πορζίνγκις στη σύνθεσή τους, βγήκαν αλώβητοι.
Παίζοντας εντυπωσιακό ανα διαστήματα μπάσκετ, με φανταστική κυκλοφορία της μπάλας και... ονειρικό φινάλε κάθε που βρίσκονταν στα σχοινιά (επιστροφή από διψήφιες διαφορές με Γαλλία και Ισπανία), η πρώτη του ομίλου μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Λετονία αποτελεί δίχως αμφιβολία τη μεγάλη - θετική - έκπληξη της διοργάνωσης.

«Αρχιτέκτονας» της προσπάθειας αυτής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λούκα Μπάνκι, ο οποίος ακούστηκε και έντονα για τον πάγκο της ΑΕΚ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Με τη δουλειά του και τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα του έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των φίλων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη Βαλτική, οι οποίοι ετοιμάζονται να αφήσουν τη Τζακάρτα για τη Μανίλα.
Η ανυπομονησία τους δεν... περιγράφεται όπως και η φαντασία τους. Λίγες στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βραζιλία, φίλοι των Λετονών έδωσαν στον Μπάνκι απομίμηση αεροπορικού εισιτηρίου με κατεύθυνση τις Φιλιππίνες από την Ινδονησία με ημερομηνία αναχώρισης τη Δευτέρα (4/9) και θέση... προημιτελικών. Οι Λετονοί ζουν το όνειρό τους και αυτό έχει πάρει εν πολλοίς σάρκα και οστά διά μέσω του Ιταλού τεχνικού.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0