Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

«Τρελάθηκε» ο speaker της FIBA με την επική νίκη των Λετονών – Έκρηξη… χαράς στο φινάλε από τους θριαμβευτές! (video)

«Τρελάθηκε» ο speaker της FIBA με την επική νίκη των Λετονών – Έκρηξη… χαράς στο φινάλε από τους θριαμβευτές! (video)

Δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το τεράστιο επίτευγμα της Λετονίας, ο άνθρωπος που περιέγραφε την αναμέτρηση με τους Γάλλους! Πανζουρλισμός από παίκτες και φιλάθλους στη Τζακάρτα, μετά το φινάλε!

Το «σοκ» επήλθε! Η ιστορία γράφτηκε! Η Γαλλία τίθεται εκτός συνέχειας Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήδη από το δεύτερο παιχνίδι της στη διοργάνωση! Μοιάζει αδιανόητο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Οι «μπλε» μετά από τον διασυρμό στην πρεμιέρα κόντρα στον Καναδά, γνώρισαν άλλη μία ήττα. Αυτή τη φορά απέναντι στη Λετονία, γεγονός που σήμανε αυτομάτως τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του θεσμού.

Το επίτευγμα των Λετονών είναι τεράστιο και αξιοθαύμαστο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από το μικρόφωνο στην περιγραφή της αναμέτρησης για το επίσημο κανάλι της FIBA, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του!

Όπως είναι λογικό, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, τα συναισθήματα των δύο αντίπαλων πλευρών ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα. Οι Λετονοί, σε κερκίδες και παρκέ, σχεδόν… εξερράγησαν από τη χαρά τους!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0