Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Σας έλειψε; Ο «θεούλης» Ποτζέκο επέστρεψε σε ένα αυτοκινητάκι του... γκολφ! (photos)

Σας έλειψε; Ο «θεούλης» Ποτζέκο επέστρεψε σε ένα αυτοκινητάκι του... γκολφ! (photos)
Ένας χρόνος χωρίς τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο ήταν (υπέρ)αρκετός. Και γι' αυτό είπε να θυμίσει τις «τρέλες» του σε όσους τις ξέχασαν, «καβάλα» σε ένα αυτοκινητάκι του γκολφ και ψάχνοντας στη συνέντευξη Τύπου τον πασίγνωστο παλάιμαχο Φιλιπιννέζο πυγμάχο, Μάνι Πακιάο, και νυν πολιτευόμενο.
Σχετικά Άρθρα
Αφού είδε την Εθνική του ομάδα να τα βρίσκει... σκούρα για τρεις και πλέον περιόδους απέναντι στην μαχητική Ανγκόλα, έζησε - όπως πάντα - έντονα το ματς από τον πάγκο, είπε να κάνει τα... δικά του.
image_21.jpg
image_1_12.jpg

Ο τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα» πήδηξε σε ένα golf cart των διοργανωτών μαζί με τον Στέφανο Τόνουτ. Έτσι, γιατί είναι ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο και μπορεί.
Κι' αν νομίζατε πως αυτό ήταν για την πρώτη μέρα, η... ραψωδία του συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου με επικές ατάκες. Αφού ρωτησε ένα δημοσιογράφο από που είναι, λέγοντας πως η γυναίκα του είναι από την Αλμποράγια, αναφέρθηκε στους παρευρισκόμενους, ρωτώντας που βρίσκεται ο Μάνι Πακιάο. Ένας «θρύλος» της παγκόσμιας πυγμαχίας από τις Φιλιππίνες και νυν πολιτικός.

Με θλιμένο ύφος τόνισε πως είναι δυσαρεστημένος που δεν τον είδε, μιας και είναι μεγάλος φαν του και προέτρεψε όσους βρίσκονται στην αίθουσα αν κάποιος τον γνωρίζει, να του πει να τον καλέσει στο ξενοδοχείο, στο δωμάτιο 335. Απλά «θεούλης».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0