Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Απίθανο: Έλειπε από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω... μεγέθους των ρούχων!

Απίθανο: Έλειπε από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω... μεγέθους των ρούχων!

Περίπου 9.000 αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων έδωσαν το παρών στην Τελετή Λήξης. Έλειπε αρκετοί, αλλά ένας το... τερμάτισε. Και λόγος είναι πραγματικά απίθανος!

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε πλέον και πάλι σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς, με την σέντρα των πρωταθλημάτων να έγκειται από την Παρασκευή, στις 16 Αυγούστου και έπειτα, από την στιγμή που η Premier League ξεκινά με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έλαβαν τέλος, όμως η Τελετή Λήξης έφερε στο φως ένα… πρωτόγνωρο σκηνικό, που ουδέποτε φανταζόταν κάποιος πως μπορεί να λάβει χώρα.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Στην Τελετή Λήξης έδωσαν το παρών περίπου 9.000 αθλητές και μόνο ένας, από όσους συμμετείχαν στο Παρίσι, δεν βρέθηκε εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο! Ποιος είναι αυτός;

Ο Νιγηριανός Τσουκουεμπούκα Ενεκουέτσι, αθλητής της σφαιροβολίας, ο οποίος κατέλαβε την 6η θέση στο αγώνισμά του. Το εντυπωσιακότερο όλων όμως, δεν ήταν πως έλειπε. Ήταν πως η αιτία απουσίας του είχε να κάνει με τα ρούχα που του έδωσαν να βάλει!

Ήταν μικρότερα από το νούμερο που του «εφαρμόζει», εκνευρίστηκε και αποφάσισε να μην είναι εκεί. Έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά στο Instagram ότι:

«Δεν θα είμαι στην Τελετή. Τα ρούχα δεν ήταν για το μέγεθός μου. Δεν είμαι ΤΟΣΟ μεγάλος!». Και εν τέλει, έλειψε…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0