Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ντουράντ: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε – Χτίσαμε στην Dream Team του ’92!»

Ντουράντ: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε – Χτίσαμε στην Dream Team του ’92!»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για το… «legacy» της «Revenge Team» ως συνέχεια – χρέος της αντίστοιχης κληρονομιάς της «Dream Team» της Βαρκελώνης και παρουσιάστηκε απολύτως συνειδητοποιημένος ως προς το – ομολογουμένως εντυπωσιακό – προσωπικό ρεκόρ του.

Τί σημαίνει για τον «KD» συμμετοχή σε Ολυμπιάδα; Μα φυσικά, χρυσό μετάλλιο στο στήθος!

Από το Λονδίνο στο Παρίσι τέσσερα χρυσά... δρόμος για τον σμολ φόργουορντ των Φοίνικς Σάνς, ο οποίος επί 12 συναπτά έτη και με αφετηρία την αγγλική πρωτεύουσα ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αντικρίζοντας την αμερικανική σημαία ψηλότερα απ’ όλες.

Το χρυσό αυτό «απόλυτο», που επιφέρει και το επίσης επιβλητικό στατιστικό 27-1 σε νίκες - ήττες, θεωρεί ο ίδιος ο «Slim Reaper» πως μπορεί να έχει διάδοχο, ασπαζόμενος την ευρέως διαδεδομένη αθλητική ρήση «τα ρεκόρ είναι για να σπάνε». 

 Αναλυτικά, οι δηλώσεις του

Για τα τέσσερα χρυσά μετάλλια: «Πιστεύω πως κάποιος μπορεί να ξεπεράσει αυτό το νούμερο. Τα νέα ρεκόρ γίνονται για να σπάνε. Όπως είπα, ο στόχος μου κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, την πολιτεία μου, τον δρόμο μου, το όνομα της οικογένειάς μου». 

Για την Εθνική Αμερικής και το δυνατό της ρόστερ: «Βοηθάει να πάει μπροστά το άθλημα. Και νομίζω πως από όταν είμαι εγώ εδώ, το έχουμε κάνει. Χτίσαμε πάνω σε αυτό που έκανε η Dream Team το 92. Και αυτός ήταν ο βασικός στόχος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0