Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Έκαψε» το NBC και το Twitter ο Ματίας Λεσόρ, εξαιτίας μιας... σημαίας και της Παλαιστίνης! (video)

«Έκαψε» το NBC και το Twitter ο Ματίας Λεσόρ, εξαιτίας μιας... σημαίας και της Παλαιστίνης! (video)

Ο Ματίας Λεσόρ έγινε trend στο Twitter, αμέσως μετά το τέλος του ΗΠΑ-Γαλλία, στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά! Και όχι. Δεν είναι οι επιδόσεις του ο λόγος, αλλά η Μαρτινίκα!

Η Γαλλία έδωσε ό,τι είχε στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά, αλλά ηττήθηκε από τις ΗΠΑ και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά και στον τελικό, ήταν ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατά τη διάρκεια της βράβευσης, προκάλεσε «χαμό», χωρίς να έχει κάνει κάτι!

Ο Λεσόρ περίμενε στη σειρά για την απονομή του μεταλλίου, έχοντας στην πλάτη του τη σημαία της Μαρτινίκας, δηλαδή της χώρας στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Πρόκειται για ένα νησί της Καραϊβικής, μία υπερπόντια περιοχή της Γαλλίας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της χώρας.

Η συγκεκριμένη σημαία και τα χρώματά της, το κόκκινο - πράσινο - μαύρο, φαίνεται πως μπέρδεψαν τον ρεπόρτερ του NBC, που κατά τη μετάδοσή του άρχισε να λέει πως ο Λεσόρ κρατάει τη σημαία της Παλαιστίνης!

Το Twitter πήρε «φωτιά» από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, με τον Ματίας Λεσόρ να γίνει viral, χωρίς να το θέλει! Το πραγματικό πρόβλημα, όμως, ήταν για τον ρεπόρτερ που υπέπεσε σε φοβερή γκάφα, στον τελικό ενός τόσο σπουδαίου αθλητικού ραντεβού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0