Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Κατεβήκαμε, το πήραμε, καληνύχτα»: Οι ΗΠΑ το χρυσό στους Ολυμπιακούς, ο Κάρι «τελείωσε» τους συγκινητικούς Γάλλους! (video)

«Κατεβήκαμε, το πήραμε, καληνύχτα»: Οι ΗΠΑ το χρυσό στους Ολυμπιακούς, ο Κάρι «τελείωσε» τους συγκινητικούς Γάλλους! (video)

Τα έδωσαν όλα οι Γάλλοι. «Μάτωσαν» για να κερδίσουν τους Αμερικανούς. Έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Και πάλι, δεν ήταν εφικτό. Οι ΗΠΑ επικράτησαν με 96-87 και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους ανήκει! Εκπληκτικός Στεφ Κάρι, επέστρεψαν στην κορυφή οι… κορυφαίοι του πλανήτη!

 

Η Revenge Team των ΗΠΑ είχε μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων και το κατέκτησε, επικρατώντας των Γάλλων με 87-98 στον τελικό του Παρισιού, με μυθικό σόου του Στεφ Κάρι στο φινάλε.

Όσο κι αν το σφυροκόπημα των Γιαμπουσέλε - Γουεμπανιαμά ήταν εντυπωσιακό, οι Αμερικανοί κράτησαν το προβάδισμα και τον έλεγχο στο πρώτο μέρος. Το 41-49 του ημιχρόνου έδειχνε ότι ένα καλό διάστημα στο δεύτερο θα είναι αρκετό, όμως οι Γάλλοι επέμειναν, μείωσαν με τον Φουρνιέ στους έξι (59-65) και έκλεισαν σε αυτή την απόσταση το τρίτο δεκάλεπτο (66-72).


Ο ΛεΜπρόν με κάρφωμα (72-82) έδειξε να κλειδώνει το ματς για τους Αμερικανούς, όμως ούτε αυτή τη φορά οι Γάλλοι σήκωσαν το πόδι από το γκάζι. Μείωσαν στους τρεις (79-82), εκεί όμως ο Κάρι χόρεψε τον Γιαμπουσέλε, έβαλε τρίποντο για το +6 και αμέσως μετά ο Ντουράντ έβαλε βολές για το 79-87 στα 2:22. Ο Κάρι έγραψε και το 81-90 και το 84-93 και εκεί όλα τελείωσαν.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 41-49, 66-72, 87-98

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0