Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Τζιανμάρκο Ταμπερί: Στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού ο χρυσός Ολυμπιονίκης – Αμφίβολη η συμμετοχή του στον τελικό του άλματος εις μήκος!

Τζιανμάρκο Ταμπερί: Στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού ο χρυσός Ολυμπιονίκης – Αμφίβολη η συμμετοχή του στον τελικό του άλματος εις μήκος!
Εξέλιξη δυσάρεστη και απρόσμενη που θα θυμάται σε όλη τη ζωή του, βιώνει ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο εξ αιτίας κολικού νεφρού με τη συμμετοχή του στον τελικό του άλματος εις μήκος (10/08, 20:00) να είναι το λιγότερο αμφίβολη.  

Με μακροσκελή του ανάρτηση ο 32χρονος Ιταλός και χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος στο Τόκιο, Τζιανμάρκο Ταμπέρι, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό πως από σήμερα (10/08) το πρωί βρίσκεται στο νοσοκομείο, λόγω κολικού νεφρού, εν αναμονή των εξετάσεων για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Προφανώς και η συμμετοχή του στον τελικό απόψε (10/08, 22:00) για την υπεράσπιση του τίτλου του να είναι… στον αέρα, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά: 

«Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα.

Μόλις με έφερεν εκτάκτως στα επείγοντα περιστατικά, αφότου έκανα δύο φορές εμετό με αίμα. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να φανεί τι μου συμβαίνει. Θα σας κρατώ ενήμερους, γιατί παίρνω πολλά μηνύματα και δέχομαι την αγάπη που μου δείχνετε. Το λιγότερο που σας αξίζει είναι μια απάντηση. Όλα όσα ονειρευόμουν δηλαδή για αυτή την ημέρα, πέρα από αυτόν τον εφιάλτη». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0