Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Η Σερβία άξιζε το βάθρο!»: Χάλκινη στο Παρίσι, με επιβλητική εμφάνιση (93-83) απέναντι στη Γερμανία! (video)

«Η Σερβία άξιζε το βάθρο!»: Χάλκινη στο Παρίσι, με επιβλητική εμφάνιση (93-83) απέναντι στη Γερμανία! (video)

Οι ΗΠΑ της «στέρησαν» την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό, αλλά οι Σέρβοι έδειξαν πόσο ήθελαν να ανέβουν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων! Επικράτησαν της Γερμανίας με 93-83 (10/08) στον μικρό τελικό του τουρνουά μπάσκετ του Παρισιού, για να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Στο Παρίσι εντυπωσίασε και για πολλούς, άξιζε κάτι περισσότερο από το χάλκινο μετάλλιο. Έστω κι έτσι, εν μέσω σοβαρών παραπόνων για τη διαιτησία στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ, οι Σέρβοι γιόρτασαν σαν μικρά παιδιά τη νίκη επί της Γερμανίας στον μικρό τελικό (10/08, 93-83), που σήμανε και την παρουσία τους στην τρίτη θέση του βάθρου, στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Το σύνολο του Πέσιτς ήταν ανώτερο καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Γιόκιτς και Μίσιτς, που «σταμάτησαν» στους 19 πόντους έκαστος. Μάλιστα, ο πρώτος σημείωσε και triple double έχοντας και 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ!

Εξαιρετικοί και οι Μπογκντάνοβιτς και Αβράμοβιτς, με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ διψήφιος ήταν και ο Πετρούσεφ, που έφτασε τους 11.

Από την άλλη πλευρά, για την Πρωταθλήτρια Κόσμου, Γερμανία, ο Σρέντερ κινήθηκε σε χαμηλά νερά, μένοντας στους 13, ενώ οι αδερφοί Βάγκνερ «τράβηξαν» το κουπί επιθετικά, με 18 (Φραντς) και 16 (Μο).

Τα δεκάλεπτα: 21-30, 38-46, 63-72, 83-93.

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0