Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Αντίο» με συγκίνηση στην αναμνηστική φωτογραφία, για το πόλο γυναικών, και χαμόγελα... Βεζένκοφ! (video)

«Αντίο» με συγκίνηση στην αναμνηστική φωτογραφία, για το πόλο γυναικών, και χαμόγελα... Βεζένκοφ! (video)
Ο Σάσα Βεζένκοφ, αφού αρχικά βρέθηκε στη χώρα μας, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, τις τελευταίες μέρες παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, μετά την κατάκτηση της 7ης θέσης στο πόλο γυναικών, έδωσε το «παρών», όντας χαμογελαστός κατά την διάρκεια της αναμνηστικής φωτογραφίας της ομάδας.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στο Ολυμπιακό Τουρνουά, μετά τη νίκη της απέναντι στον Καναδά (10/08, 19-10).

Στο τέλος της αναμέτρησης, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ελληνίδες αθλήτριες φωτογραφήθηκαν, για να θυμούνται το «αντίο» τους από το Παρίσι, αλλά και την πρώτη τους εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 χρόνια. Ενώ, η συγκίνησή τους ήταν δύσκολο να κρυφτεί.

Το «παρών» έδωσε και ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, έχει μεταφερθεί στο Παρίσι, για να δει από κοντά τις προσπάθεις της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, στην αναμνηστική φωτοργαφία στο πόλο γυναικών ήταν χαμογελαστός, παρακολουθώντας τόσο τον αγώνα της «επίσημης αγαπημένης», όσο και της σύντροφού του, Νικόλ Ελευθεριάδου.

www.bnsports.gr



 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0