Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Βούλιαξε» την Αυστραλία η Εθνική (15-9) και παίζει με την Ισπανία για την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (video)

«Βούλιαξε» την Αυστραλία η Εθνική (15-9) και παίζει με την Ισπανία για την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (video)

Η Ελλάδα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αυστραλία την οποία ισοπέδωσε με 15 – 9 και τώρα θα ετοιμάζεται να παίξει την τελική της κατάταξη στη θέση 5 ή 6 με αντίπαλο την πανίσχυρη Ισπανία. Κρίμα και άδικο γι’ αυτή την ομαδάρα να μην βρίσκεται στα μετάλλια. Κώστας Κάκκαρης με 4 γκολ ο πρώτος σκόρερ.

Σε ένα παιχνίδι όπου το κίνητρο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί, η Εθνική μας όχι μόνο το βρήκε, αλλά έδειξε πως αντιμετωπίζει όλα της τα παιχνίδια και τους αντιπάλους με σοβαρότητα. Απέναντί της, η Αυστραλία, μία ομάδα την οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου την έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και διαπιστωμένα την έχει.

Από νωρίς, οι Έλληνες αθλητές, κατέθεσαν ψυχή και έδειξαν την πλούσια προσωπικότητα που διαθέτουν παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με 3-1. Ουσιαστικά το παιχνίδι καθάρισε από το πρώτο οκτάλεπτο ή ορθότερα η απόδοση των Ελλήνων στο πρώτο οκτάλεπτο έδειξε την κατεύθυνση των πραγμάτων.

Μαγικός Κάκκαρης που ισοπέδωνε την αυστραλιανή άμυνα, σημειώνοντας τέσεερα γκολ, με τον Σκουμπάκη να συνεισφέρει με ακόμη τρία. 


Πλέον την Κυριακή (11/08) η Εθνική μας θα παίξει το τελευταίο της παιχνίδι (κατάταξης) απέναντι στους Ισπανούς, με τους οποίους θα παλέψει για τη θέση 5 ή 6 του Ολυμπιακού Τουρνουά.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0