Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Κατερίνα Στεφανίδη είσαι σπουδαία: Η περηφάνεια δεν χρειάζεται μετάλλιο! (video)

Κατερίνα Στεφανίδη είσαι σπουδαία: Η περηφάνεια δεν χρειάζεται μετάλλιο! (video)

Τι να πει κανείς για την σπουδαία Κατερίνα Στεφανίδη; Πάλεψε με ό,τι είχε αλλά δεν κατάφερε για λεπτομέρειες να περάσει τον πήχη που θα την έβαζε στη ζώνη μεταλλίων στα 4,80 μέτρα!

Ο αγώνας ήταν εξαρχής δύσκολος και πάρα πολύ ανταγωνιστικός από τη στιγμή που ενέπλεκε 20 αθλήτριες. Η Κατερίνα ατύχησε στο ξεκίνημα και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη της προσπάθεια στα 4,40 η οποία ήταν αποτυχημένη, εξέλιξη που την ανάγκασε να υποχωρήσει στην κατάταξη. Στη συνέχεια πέρασε τα 4,40, τα 4.60, τα 4.70 και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμη για ένα άλμα στα 4,80 και λίγο παραπάνω που θα την έβαζε στη ζώνη των μεταλλίων.

Κάπου εκεί είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, σε ένα ύψος που ήταν εντός των δυνατοτήτων της. Ιδίως η τελευταία προσπάθεια, απείχε κυριολεκτικά ένα τσακ από να καταστεί τέλεια και να της δώσει το ζητούμενο.

Αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Η αξία της Στεφανίδη είναι τεράστια και το ελληνικό κοινό δεν χρειάζεται μετάλλια για να αισθανθεί υπερήφανο. Η παρουσία της χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο, μας έκανε και πάλι υπερήφανους!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0