Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Νέο έπος Τεντόγλου: «Το χάρηκα γιατί με είδαν η μάνα και η αδερφή μου – Καλή επιτυχία Κατερίνα!»

Νέο έπος Τεντόγλου: «Το χάρηκα γιατί με είδαν η μάνα και η αδερφή μου – Καλή επιτυχία Κατερίνα!»
Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου αμέσως μετά την παραλαβή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Σταντ ντε Φρανς. Η αναφορά στην οικογένειά του και το πρόβλημα που αντιμετώπισε... με επιτυχία, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κατερίνα Στεφανίδη!

Η κάμερα της ΕΡΤ συνέλαβε τον Μίλτο Τεντόγλου, τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη και Θρύλο του άλματος εις μήκος, λίγα μόλις λεπτά μετά την τέλεση της ορκωμοσίας απονομής του μεταλλίου και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Σταντ ντε Φρανς. Διαβάστε απόσπασμα των όσων ανέφερε:

Για το αν του αρέσει το μετάλλιο:

«Όμορφο μετάλλιο μου αρέσει και χαίρομαι που το κατάφερα. Όμορφη απονομή. Το ευχαριστήθηκα».

Για το ποια συναισθήματα του γεννά η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου:

«Έχω ακούσει πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο σε πολλά μέρη του κόσμου. Κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το χάρηκα πολύ γιατί αυτή τη φορά στις κερκίδες είχε κόσμο και ανάμεσά τους ήταν η μάνα μου και η αδερφή μου. Είμαι υπερήφανος».

Για το αν είδε τον αγώνα του:

«Τα είδα όλα τα άλματά μου, τις λεπτομέρειες, όσα έκανα. Ευχαριστημένος είμαι. Τεχνικά ήταν ωραία άλματα. Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου. Θα πω κάτι που ο κόσμος δεν το ξέρει. Είχα ένα θέμα με τα παπούτσια μου. Έπρεπε να φορέσω ένα ζευγάρι που το έβαλα για πρώτη φορά, χρειάστηκα χρόνο για να τα συνηθίσω αλλά πήγαν όλα καλά», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στην Κατερίνα Στεφανίδη που αγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή.

«Καλή επιτυχία Κατερίνα!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0