Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Δεν της άξιζε τέτοιος αποκλεισμός»: Η Ελλάδα εκτός 4αδας, από απίστευτο buzzer beater των Σέρβων! (video)

«Δεν της άξιζε τέτοιος αποκλεισμός»: Η Ελλάδα εκτός 4αδας, από απίστευτο buzzer beater των Σέρβων! (video)

Όχι έτσι! Ένα σουτ από τη σέντρα στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα, χωρίς να υπάρχει άλλη επιλογή για τους Σέρβους, στέρησε την ευκαιρία από την Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών, να διεκδικήσει την παρουσία της στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ήττα με 11-12 (07/08) στις λεπτομέρειες και περηφάνια για την κατάθεση ψυχής, του συνόλου του Θοδωρή Βλάχου!

Τι κι αν απέμεναν μόλις δύο δευτερόλεπτα, για να κριθούν όλα στα πέναλτι; Η Σερβία βρήκε τη λύση από ένα σουτ του Γιάκσιτς, σχεδόν από το κέντρο, για να διαμορφώσει το τελικό 11-12 (07/08) και να αφήσει την Ελλάδα, εκτός της ζώνης των μεταλλίων και τους ημιτελικούς, του τουρνουά πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να απαντήσει στο κρεσέντο του Μάντιτς, ισοφαρίζοντας μάλιστα, στα 6" πριν το φινάλε.

Κι όμως, ο «κεραυνός» του Γιάκσιτς, σε ένα χρονικό σημείο που είχε ξεμείνει από επιλογές, στέρησε από την Ελλάδα μία παρουσία στα ημιτελικά.

Κάπως έτσι, το όνειρο ενός μεταλλίου «έσβησε», αλλά δεν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες γι' αυτήν, αφού θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, για τις θέσεις 5-8.


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 4-2, 2-4.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος, Παπανικολάου 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

Σερβία (Στεβάνοβιτς): Φιλίποβιτς, Μάντιτς 5, Στραχίνια Ράσοβιτς 2, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Ντέντοβιτς, Ντράσοβιτς, Νίκολα Γιάκσιτς 1, Βίτσο 1, Ούμποβιτς, Πέταρ Γιάκσιτς, Βίτκορ Ράσοβιτς 3, Μίσοβιτς.
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0