Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Μεγάλη τιμή για τον Λευτέρη Πετρούνια: Το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομά του!

Μεγάλη τιμή για τον Λευτέρη Πετρούνια: Το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομά του!

Η Ελληνική Πολιτεία τιμά τον Λευτέρη Πετρούνια και όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα στεγάζεται πλέον το σπίτι της γυμναστικής, θα πάρει το όνομα του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Σπουδαία νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς το νέο σπίτι της γυμναστικής που θα στεγάζεται πλέον στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, θα ονομαστεί κατ’ αυτόν.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος βρέθηκε σήμερα (07/08) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχθεί τον «άρχοντα των κρίκων» και Ολυμπιονίκη του Παρισιού.

Δείτε όσα είπε ο Υπουργός:

«Συναισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτεία. Συμβολικά, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται στο ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτίριο, είναι πλέον το σπίτι που θα είναι η γυμναστική σε επίπεδο επικράτειας, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται παρουσία του πρωθυπουργού θα γίνει η ονοματοδοσία και θα έχει το όνομά σου, Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0