Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Δεν πήγε τόσο καλά»: Η επιστροφή του Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό είχε αγκαλιές και… χιούμορ! (video)

«Δεν πήγε τόσο καλά»: Η επιστροφή του Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Χωριό είχε αγκαλιές και… χιούμορ! (video)

Ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου γνώρισε την αποθέωση επιστρέφοντας στο Ολυμπιακό Χωριό, με τον καλό του φίλο, Εμμανουήλ Καραλή, να μην χάνει την ευκαιρία για μερικά… πειράγματα!

Έκανε και πάλι το… θαύμα του! Ή μάλλον καλύτερα τη δουλειά του! Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, για δεύτερη σερί διοργάνωση μάλιστα, έπειτα από εκείνη στο Τόκιο!

Κατά την επιστροφή του στο Ολυμπιακό Χωριό γνώρισε την αποθέωση από τους συναθλητές του και όχι μόνο. Δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, ενώ ο καλός του φίλος, αλλά και χάλκινος Ολυμπιονίκης, Εμμανουήλ Καραλής, φρόντισε ώστε να του κάνει και λίγη… πλάκα!

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Τεντόγλου ανέφερε: «Νιώθω τη χαρά. Βλέπω πολλά σχόλια, πολλά βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα. Μου αρέσουν αυτά. Χαίρομαι που κατάφερα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να σας κάνω περήφανος, όπως και τα άλλα παιδιά. Είτε πήραν μετάλλιο είτε όχι», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Μας ανεβάζει αυτό. Ελπίζω να δώσω τη θέληση για να αγωνιστούν ακόμα καλύτερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0