Έπος Τεντόγλου: «Ήθελα παραπάνω από τα 8,48μ. – Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσατε!»

Έπος Τεντόγλου: «Ήθελα παραπάνω από τα 8,48μ. – Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσατε!»

Οι πρώτες δηλώσεις του «άπιαστου» Μιλτιάδη Τεντόγλου αμέσως μετά τον θρίαμβο και το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο, διεκδικούν βραβείο!

Έπος ο Μιλτιάδης Τεντόγλου, διεκδικεί βραβείο και στις δηλώσεις που καταθέτει αμέσως μετά τις προσπάθειες και τις νίκες του. Διαβάστε μέρος των όσων δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα το χρυσό:

 «Xαίρομαι πολύ για αυτό που κατάφερα, ήθελα παραπάνω. Ο αγώνας τελείωσε και είχα την αίσθηση πως κάτι μου έλειπε. Το πάλεψα, στο τέλος άρχισα να ξυπνάω. Το πέμπτο ήταν καλό άλμα στα 8,31 με πάτημα πίσω. Θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Γενικά, ήταν δύσκολος αγώνας. Ο αέρας δεν βοήθησε».

Τι παραπάνω θα ήθελε:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω για μένα».

Τι αισθάνθηκε και πως αντέδρασε όταν ο Φουρλάνι έκανε καλύτερο άλμα:

«Mου έβαλε πίεση βέβαια. Μου έβαλε και μετά ο Πίνοκ αρκετή, ξέρω πως θα μπορούσε να κάνει κι εκείνος 8,50. Είχα όμως τα άλματα. Είχα το σερί. Το 8,48 είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει. Έτσι γίνεται συνήθως. Είχα την καλύτερη επίδοση και ίσως να μπορούσα να απαντήσω εάν απαντούσε κάποιος από τους συναθλητές μου».

Μετά τον Λιούις είναι μόλις ο δεύτερος που υπερασπίζεται το χρυσό και τι λέει αυτό:

«Λέει κάτι σίγουρα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάπως… πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός. Οι Αγώνες γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Είμαι σίγουρα χαρούμενος και για την επίδοσή μου σήμερα».

Πως προετοιμάζεται πριν τα παιχνίδια:

«Πολύ σημαντικό. Έχω τον δικό μου τρόπο. Είμαι ήσυχο άτομο, δεν κάνω πολλά πριν τον αγώνα. Σκέφτομαι πολλά, το χειρότερο δυνατό, τα περιμένω όλα πως μπορούν να γίνουν».

Για το τι είπε με τον Γιώργο Πομάσκι:

«Του είπα δεν ήμουνα καλός. Μου λέει δεν πειράζει το πήραμε ξανά. Του έλεγα συνέχεια δεν είμαι καλός. Να πω και κάτι άλλο, κάθε στάδιο, κάθε αγώνας, κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Σε κάποιο άλλο στάδιο σε κάποιο άλλο σημείο της γης, μπορεί να είχα κάνει άλλο άλμα. Το 8,48 είναι ΟΚ».

Ένα μήνυμα προ τους Έλληνες:

«Ευχαριστώ, έβλεπα πολλά μηνύματα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλά πράγματα για εμένα, τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους. Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσατε» ανέφερε ο Έλληνας κορυφαίος άλτης και δις πλέον Χρυσός Ολυμπιονίκης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0