«Έχουν μέλλον τα κορίτσια - Μας στοίχησε το γρήγορο παιχνίδι!»

«Έχουν μέλλον τα κορίτσια - Μας στοίχησε το γρήγορο παιχνίδι!»
Η εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Αλεξία Καμμένου, έκανε σε δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από την Αυστραλία, σχολιάζοντας διαχείριση και ρίχνοντας «καρφί» για την διαιτησία. 
Συναισθηματικά φορτισμένη από την ένταση του αγώνα εμφανίστηκε στην κάμερα της ΕΡΤ για της καθιερωμένες δηλώσεις,  η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, η οποία στάθηκε στην ημιτελή, εν τέλει, προσπάθεια των κοριτσιών για ανατοπή, συνδυαστικά με τα σφυρίγματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έκανε λόγο για εσφαλμένες επιθετικές επιλογές, εκθειάζοντας την αμυντική λειτουργία, παραδεχόμενη πως η αυτή η Εθνική έχει μέλλον. 

Χαρακτηριστικά, για την εξέλιξη του αγώνα σχολίασε: 

«Πλησιάσαμε, δεχθήκαμε σφυρίγματα άσχημα, ενώ είχαμε βεβιασμένη επίθεση. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική. Θα δω το βίντεο. Προφανώς και είμαι εκνευρισμένη, αλλά το έχω αφήσει στην άκρη.

Τίποτα δεν τελείωσε, θα ήθελα να ευχαριστώ τα κορίτσια, ξέρω πως έχουν μέλλον. Σήμερα αξίζαμε καλύτερης αντιμετώπισης από τους διαιτητές». 

Σχετικά με το χαμηλό ποσοστό στην επίθεση (6/32) και τον ρόλο που αυτό είχε: 

Οι αριθμoί δεν λένε πάντα αλήθεια. Καθοριστική είναι η ματιά, η προσέγγιση.

Μετράει η  εμπειρία, δεν μπορούμε να πούμε πως υστερούσαμε, η άλλη ομάδα είναι λιγότερο έμπειρη, μας στοίχησε το γρήγορο παιχνίδι που ευνόησε τον αντίπαλο». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0