Στη 12η θέση τα αδέλφια Σπανάκη – Ελπίδα για την πρόκριση στη Medal Race!

Στη 12η θέση τα αδέλφια Σπανάκη – Ελπίδα για την πρόκριση στη Medal Race!
Στην μεικτή κατηγορία 470, η Αριάδνη και ο Οδυσσέας Σπανάκης ολοκλήρωσαν με την κατάληψη της 12ης θέσης την 7η και 8η ιστιοδρομία και διατηρούν ουσιαστικές ελπίδες για την πρόκριση στη Medal Race του αγωνίσματος.

Στην πέμπτη ημέρα του αγωνίσματος τα αδέρφια Σπανάκη, Αριάδνη και Οδυσσέας, συγκεντρώνουν 68 βαθμούς ποινής, κατατάσσονται στη 12η θέση και ευελπιστούν ρεαλιστικά στην τελική τους κατάταξη στην πρώτη δεκάδα, ώστε να δώσουν το παρών στην λεγόμενη Medal Race, κυνηγώντας στα κύματα την όποια διάκριση. Συγκεκριμένα, κατέλαβαν την τέταρτη θέση στην 7η σταδιοδρομία και τη δέκατη στην 8η.

Την πρώτη τριάδα απαρτίζουν κατά σειρά τα εξής ζευγάρια: οι Βραζιλιάνοι Ενρίκε Ντουάρτε Χαντάντ/Ισαμπέλ Σουάν, οι Αυστριακοί Λάρα Φαντλάου/Λούκας Μερ και οι Ιάπωνες Κέιτζου Οκάντα/Μίχο Γιοσιόκα.

 Επικεφαλής της γενικής κατάταξης με 24 βαθμούς ποινής είναι οι  Φαντλάου/Μερ και αντίστοιχα για την δεύτερη και τρίτη θέση έπονται Τζόρντι Τσάμαρ Ερνάντεθ/Νόρα Μπρούγκμαν Κάμποτ από την Ισπανία και Οκάντα/Γιοσιόκα με 35 βαθμούς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0