Απίστευτη ατυχία για την Αδαμοπούλου, μένει εκτός τελικού λόγω θλάσης: «Πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!»

Απίστευτη ατυχία για την Αδαμοπούλου, μένει εκτός τελικού λόγω θλάσης: «Πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!»

«Ζει» το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, κέρδισε μια θέση για τον τελικό του επί κοντώ γυναικών, αλλά στάθηκε τρομερά άτυχη. Η Αριάδνη Αδαμοπούλου, με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανακοίνωσε πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού!

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αριάδνη Αδαμοπούλου κατάφερε να φτάσει στον τελικό του άλματος επί κοντώ γυναικών, μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη.

Δυστυχώς όμως, ένας τραυματισμός που αποκόμισε από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, δεν θα της επιτρέψει να αγωνιστεί στον τελικό.

Η νεαρή αθλήτρια υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια, μέσω μίας ιδιαιτέρως συγκινητικής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά, το μήνυμα της Αριάδνης Αδαμοπούλου:

«Εχθές ακόμα ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή!

Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ .

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0