«Χωρίς το χρυσό, μην γυρίσετε!»: Θρύλος του NBA... προειδοποιεί την εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ!

«Χωρίς το χρυσό, μην γυρίσετε!»: Θρύλος του NBA... προειδοποιεί την εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ!
Τι ανέφερε μέλος της Dream Team του 1992 και ένας εκ των θρύλων του ΝΒΑ, για την προσπάθεια των ΗΠΑ στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ παραμένει αήττητη στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Σαφώς και αποτελεί το Νο.1 φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, με το πρώτο «εμπόδιο» προς τον τελικό, να είναι η Βραζιλία κι εφόσον προκριθεί στα ημιτελικά, μία εκ των Σερβίας - Αυστραλίας.

Κάποιοι, ίσως θεωρούσαν πως ακόμα και γι' αυτήν τη φοβερή ομάδα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για τον θρύλο του ΝΒΑ και μέλος της Dream Team του 1992 των ΗΠΑ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, πάντως, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Αντιθέτως, μόνο το χρυσό είναι... αποδεκτό!

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ σε podcast:

«Να συμφωνήσουμε σε κάτι; Σίγουρα όλες οι ομάδες σε εθνικό επίπεδο έχουν βελτιωθεί και είναι πολύ καλύτερες. 100%. Παρόλα αυτά καμία δεν είναι καλύτερη από την Team USA. Αν εξαιρέσεις τον Γιόκιτς, τον Αντετοκούνμπο, τον Ντόντσιτς και τον Γκίλτζους-Αλεξάντερ, έχουμε τους 10 καλύτερους καλύτερους παίκτες. Ακόμα διαθέτουμε τους καλύτερους. Κανείς δεν μπορεί να φέρει από το βάθος του πάγκου έναν Τζέισον Τέιτουμ ή έναν Τζρου Χόλιντεϊ. Δεν μπορείς να βρεις κάποια ομάδα η οποία να έχει την πληρότητα και το σύνολο της Team USA. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν οι ΗΠΑ. Αν χάσουν, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στη χώρα. Δεν μπορούν να επιστρέψουν. Με την ομάδα που έχουμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν χάσουμε το χρυσό μετάλλιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0