«Πρώτη φορά κλαίω με δάκρυα χαράς!»: Συγκλονιστικός Καραλής, αποθεώθηκε φτάνοντας στο Ολυμπιακό Χωριό! (video)

«Πρώτη φορά κλαίω με δάκρυα χαράς!»: Συγκλονιστικός Καραλής, αποθεώθηκε φτάνοντας στο Ολυμπιακό Χωριό! (video)
Ο Εμμανουήλ Καραλής γνώρισε την αποθέωση από την Team Hellas, κατά την άφιξή του στο Ολυμπιακό Χωριό, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ.
Ο αγαπημένος «Μανόλο» της Ελλάδας, έγραψε ιστορία στο Παρίσι, με το πρώτο του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας από το βράδυ της Δευτέρας (05/08), μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ ανδρών, και κατά την άφιξή του Ολυμπιακό Χωριό, γνώρισε την αποθέωση, αλλά και μοίρασε επικές ατάκες!



«Πρώτη φορά δίνω τόσες συνεντεύξεις. Με κούρασαν περισσότερο από τον αγώνα. Όταν όμως είσαι ολυμπιονίκης» ανέφερε γελώντας, ενώ είχε δάκρυα στα μάτια, για να συνεχίσει.

«Δεν το έχω πιστέψει. Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί μίλησα σε πάρα πολλά Μέσα. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω όσο περνούν οι μέρες. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο, έχω θυσιάσει πάρα πολλά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά, είναι κάτι που άξιζα και το να το καταφέρνω είναι κάτι ονειρικό. Όταν έχεις ένα όνειρο και το εκπληρώνεις είναι λίγο κάπως, θες λίγες μέρες για να το συνειδητοποιήσεις ότι έγινε. Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς. Ήρθε ο Λευτέρης (Πετρούνιας) να με δει, ήταν πολύ σημαντικό να βλέπω ένα είδωλο να με παρακολουθεί. Ήταν η οικογένειά μου, αγκαλιές, φιλιά… Ήταν κάτι που θα μείνει στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0