Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Το μέλλον τους ανήκει: Δεν τα κατάφεραν Εμμανουηλίδου και Φωτοπούλου στα ημιτελικά των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Το μέλλον τους ανήκει: Δεν τα κατάφεραν Εμμανουηλίδου και Φωτοπούλου στα ημιτελικά των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου για την Ελλάδα κι η Ολίβια Φωτοπούλου για την Κύπρο, δεν κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Οι δύο αθλήτριες ωστόσο, έδειξαν πως διαθέτουν ικανότητες και πως το μέλλον τους ανήκει.

Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Ολίβια Φωτοπούλου δεν κατάφεραν να υπερβούν τους εαυτούς τους και δεν θα βρεθούν στον τελικό των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι δυο τους προκρίθηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα στον ημιτελικό από το ρεπεσάζ, γεγονός που έπαιξε τον ρόλο του, καθώς τις επιβάρρυνε αρκετά.

Η Ελληνίδα σπρίντερ έτρεξε στον δεύτερο ημιτελικό και με χρόνο 23.18, τερμάτισε στην όγδοη θέση, μένοντας εκτός τελικού. Την ίδια θέση πήρε και η Κύπρια, που ήταν στην κούρσα του τρίτου ημιτελικού, με χρόνο 22.98.

Αμφότερες επέτυχαν στο ρεπεσάζ, όπου μοιράστηκαν και μια πολύ συγκινητική στιγμή, όταν συνειδητοποίησαν πως προκρίθηκαν μαζί στον ημιτελικό. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλέον κοιτούν μπροστά για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις μέχρι και την επόμενη Ολυμπιάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0