Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Εθνική Πόλο: Πρώτη και καλύτερη στον όμιλό της, περιμένει Σερβία στο rematch του τελικού του Τόκιο!

Εθνική Πόλο: Πρώτη και καλύτερη στον όμιλό της, περιμένει Σερβία στο rematch του τελικού του Τόκιο!

Η Εθνική πόλο ανδρών, κατέκτησε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, μετά τη νίκη της με 9-8 επί της Ιταλίας και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στα προημιτελικά.

Η Εθνική Ομάδα πόλο κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η θέση στην οκτάδα ήταν ήδη εξασφαλισμένη αφού είχε νικήσει τις ΗΠΑ, ωστόσο επικράτησε και της Ιταλίας με 9-8 στον τελευταίο αγώνα.

Έτσι και χάρη στην ήττα της Κροατίας με 14-11 από της Ηνωμένες Πολιτείες, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε να τερματίζει στην πρώτη θέση και κάπως έτσι προέκυψε η διασταύρωση με τους Σέρβους.

Μάλιστα αυτό το ζευγάρι, αποτελεί τον επαναληπτικό του τελικού στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όταν και η Ελλάδα έχασε το χρυσό καθώς ηττήθηκε με 13-10.

Ωστόσο η «γαλανόλευκη», θα συναντήσει μια πολύ διαφορετική ομάδα καθώς πολλοί από τους τότε σταρ της Σερβίας, έχουν αποσυρθεί, ενώ παράλληλα η Εθνική την έχει νικήσει στις δύο τελευταίες τους συναντήσεις στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο μεγάλος προημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου με την ευχή, ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του, θα περάσουν νικηφόρα και θα πάνε να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο με τον νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Αυστραλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0