Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

ΕΟΕ για το θετικό δείγμα ντόπινγκ: «Άμεσα προσωρινός αποκλεισμός και αποχώρηση από το Ολυμπιακό Χωριό»

ΕΟΕ για το θετικό δείγμα ντόπινγκ: «Άμεσα προσωρινός αποκλεισμός και αποχώρηση από το Ολυμπιακό Χωριό»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως έθεσε άμεσα εκτός ελληνικής αποστολής την αθλήτρια σε βάρος της οποίας εντοπίστηκε θετικό δείγμα ντόπινγκ. Προσωρινός αποκλεισμός μέχρι νεωτέρας για την Ελληνίδα αθλήτρια.

Άμεσα αντανακλαστικά από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως έδωσε στην αθλήτρια του στίβου εντολή απομάκρυνσης από το Ολυμπιακό Χωριό στο οποίο καταλύει η ελληνική αποστολή.

Όπως αναφέρει η ΕΟΕ, υπήρξε ενημέρωση από τον ΕΟΚΑΝ σχετικά με την ύπαρξη του θετικού δείγματος λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, τοπική ώρα Γαλλίας. Η υπόθεση αναμένεται να έχει και άλλα κεφάλαια, με τον αποκλεισμό της από κάθε αθλητική δραστηριότητα να μοιάζει ολοένα και πιθανότερος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τον ΕΟΚΑΝ στις 13.49 ώρα Γαλλίας για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της Ολυμπιακής Ομάδας στο Παρίσι.
Όπως αναφέρει ο ΕΟΚΑΝ επιβάλλεται άμεσα προσωρινός αποκλεισμός στο συγκεκριμένο άτομο και ως εκ τούτου η ΕΟΕ ζήτησε την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Χωριό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0