Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Βλάχος: «Αυτή είναι η Εθνική που οι Έλληνες θέλουν να βλέπουν – Το επόμενο παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά!» (video)

Βλάχος: «Αυτή είναι η Εθνική που οι Έλληνες θέλουν να βλέπουν – Το επόμενο παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά!» (video)

Διαβάστε όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος αμέσως μετά την τεράστια νίκη επί των Ιταλών με 9-8, μία νίκη που προσφέρει στην Ελλάδα μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου στην κάμερα της EΡΤ αμέσως μετά τη νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην πολύ δυνατή Ιταλία:

Η Ελλάδα κλείνει με νίκη τον όμιλο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και είναι πρώτη: «Μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ήταν κίνητρο για εμάς, γιατί μας έχει πληγώσει. Ακόμη δεν ξέρουμε με ποιον θα παίξουμε. Θέλαμε μια πειστική εμφάνιση κυρίως για εμάς, ελέγξαμε τα συναισθήματά μας βγάλαμε μεγάλες άμυνες, ήμασταν ψύχραιμοι όταν είχαν τον παίκτη παραπάνω. Τα πράγματα τα οδηγήσαμε εμείς σε μία καλή κατεύθυνση, δεν πήγαν απλώς καλά σήμερα. Το αποτέλεσμα ήρθε σε μία στιγμή κατάλληλη, δύο μέρες πριν τον προημιτελικό, μας δίνει κάτι αυτό το αποτέλεσμα που διαλύει τις αμφιβολίες. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Το επόμενο παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά. Αυτή είναι η ομάδα που θέλετε να βλέπετε, που θέλουμε εμείς να βλέπουμε, που θέλουν οι παίκτες να βλέπουν».

‘Ήρθατε από ένα παιχνίδι και μία δύσκολη ήττα, πως το διαχειριστήκατε: «Δεν ήταν η ήττα, ήταν η εμφάνιση και το πόσα γκολ δεχτήκαμε, με 11- 14 γκολ δεν είναι εύκολο να διεκδικήσεις τη νίκη. Σήμερα ήταν ευκαιρία, κρατάμε την εμφάνιση, κρατάμε τη νίκη, να δούμε σε ποια θέση θα καταλήξουμε και θα οργανωθούμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι» κατέληξε ο έμπειρος προπονητής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0