Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Αυτή είναι η Ελλαδάρα: «Διέλυσε» τη Γαλλία και προκρίθηκε στους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων! (video)

Αυτή είναι η Ελλαδάρα: «Διέλυσε» τη Γαλλία και προκρίθηκε στους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων! (video)

Με μία τεράστια εμφάνιση σε κάθε επίπεδο, η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε με 11-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ούσα ανώτερη στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, η Εθνική πόλο γυναικών έφτασε σε μία άνετη νίκη με 11-4 επί της Γαλλίας και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με την πρώτη της νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η κυριαρχία της Ελλάδας στα τελευταία δύο οκτάλεπτα ήταν καθοριστική, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτή η νίκη αποτελεί την πρώτη για την ομάδα μας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ παράλληλα άφησε εκτός την οικοδέσποινα Γαλλία.

Η «γαλανόλευκη» στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, θα αγωνιστεί κόντρα στην ισχυρή Αυστραλία, η οποία τερμάτισε πρώτη στον δικό της όμιλο.

Σε ένα αγώνα που ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς και αρκετές αναποφασιστικές επιλογές και από τις δύο ομάδες, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να επιβληθεί της Γαλλίας με 11-4, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 1-3, 0-5



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0