Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Το σημερινό δεν ήταν τίποτα, μπορώ να κάνω ρεκόρ στον τελικό!»: Απίστευτος Τεντόγλου, δήλωσε έτοιμος για... repeat! (video)

«Το σημερινό δεν ήταν τίποτα, μπορώ να κάνω ρεκόρ στον τελικό!»: Απίστευτος Τεντόγλου, δήλωσε έτοιμος για... repeat! (video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβασε τον πήχη κατακόρυφα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την -κάτι παραπάνω από- άνετη, πρόκρισή του στον τελικό του άλματος εις μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μόλις μία προσπάθεια, για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του άλματος εις μήκος.

Με το... καλημέρα έκανε 8.32, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, μπορεί να φτάσει πολύ πιο μακριά.

«Το στάδιο είναι πολύ ωραίο, το ταρτάν είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Το πρωί είχε 17 βαθμούς. Είχε αντίθετο άνεμο, δεν ξέρω πόσο, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα.

Δεν ήταν κάτι για μένα να κάνω 8.15μ., ούτε 8.30μ.. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Σε δύο μέρες θα μπω "όλα μέσα"».

Για το στάδιο: «Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος».

Για τον τελικό: «Αν με ευνοήσει και λίγο ο καιρός θα είναι καλύτερα στον τελικό. Αν έχει αρνητικό άνεμο, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνει ρεκόρ. Πιστεύω πως αν στις έξι του μήνα έχει ευνοϊκές συνθήκες, τότε θα μπορώ να κάνω ρεκόρ».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0