Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Πετρούνιας: «Μόνο ευγνώμων για το ταξίδι – Θα δώσω όλη μου την ψυχή!»

Πετρούνιας: «Μόνο ευγνώμων για το ταξίδι – Θα δώσω όλη μου την ψυχή!»

Εν αναμονή της αυριανής συμμετοχής του στον τελικό των κρίκων (04/08, 16:00), ο Λευτέρης Πετρούνιας ανήρτησε μήνυμα γεμάτο ευγνωμοσύνη για όσα έζησε, δίνοντας παράλληλα μία υπόσχεση.

«Αύριο είναι η μέρα του!» Ρίο, Τόκιο, Παρίσι. Τρεις πόλεις, ισάριθμες περήφανες αναμνήσεις για τον Λευτέρη Πετρούνια. Ανελλιπώς παρών από το 2016 σε τελικό Ολυμπιάδας στους κρίκους, ο Έλληνας υπεραθλητής θα γράψει ξανά ιστορία με την αυριανή του συμμετοχή στον τελικό των κρίκων, στοχεύοντας στο μετάλλιο.

Ο ίδιος γνωρίζει τις υπερβάσεις του καλύτερα από τον καθένα και ανά – γνωρίζει, έτσι, την ουσία της πολυετούς διαδρομής του, η οποία τα είχε όλα. 

Δημοσίευσε στα social media ένα μήνυμα – κατάθεση ψυχής για μία ακόμη επερχόμενη υπερπροσπάθειά του.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Αύριο είναι η μέρα μου!

Αύριο αγωνίζομαι για 3η συνεχόμενη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων!

Είμαι μόνο ευγνώμων για το ταξίδι καθώς έχω πραγματοποιήσει όλα τα αθλητικά μου όνειρα, χωρίς να έχω χάσει την δίψα μου!

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αύριο θα το απολαύσω !

Το σίγουρο είναι πως όλη την ψυχή μου θα την δώσω στον αγώνα !

Αύριο 16:00 ώρα Ελλάδας»
.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν και τίποτα δεν θα μειώσει τη συνεισφορά του (και την κυριαρχία του) στο αγώνισμα σε ενδεχόμενη κατάταξη εκτός βάθρου. Έχει τις ευχές όλων μας για το καλύτερο. Σ' αυτό στόχευε πάντοτε. 

www.bnsports.g

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0