Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ο πατέρας της Κελίφ μίλησε για πρώτη φορά για το μποξ και την Ιταλίδα: «Είναι κορίτσι, ήταν απλά πιο δυνατή!»

Ο πατέρας της Κελίφ μίλησε για πρώτη φορά για το μποξ και την Ιταλίδα: «Είναι κορίτσι, ήταν απλά πιο δυνατή!»

Αφοπλιστικός ο πατέρας της Ιμάν Κελίφ, για όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να μιλήσει για την κόρη του και τις διαμαρτυρίες της Ιταλίδας, Άντζελα Καρίνι!

Πρόκειται για μία ιστορία που έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει πολλάκις, τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για την Αλγερινή, Ιμάν Κελίφ, η οποία κέρδισε μέσα σε 46 δευτερόλεπτα την Ιταλίδα, Άντζελα Καρίνι, που εγκατέλειψε την αναμέτρηση!

Η Καρίνι αποσύρθηκε από πολύ νωρίς από τον αγώνα, βάζοντας τα κλάματα και φωνάζοντας ότι «δεν είναι δίκαιο». Η επιλογή της να μη δώσει το χέρι στη συναθλήτριά της ήταν ουσιαστικά και η πιο χαρακτηριστική στάση που ερμήνευσε και τη διαμαρτυρία της.

Από εκεί και πέρα, έχουν ειπωθεί πολλά για το φύλο της Κελίφ, για το αν είναι δίκαιη η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για το αν αδικήθηκε η Ιταλίδα. Δεν θα πάρουμε θέση. Είναι προφανές, ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψή του.

Ωστόσο, ο πατέρας της Κελίφ πήρε την απόφαση να τοποθετηθεί για πρώτη φορά, επισημαίνοντας πως το παιδί του είναι κορίτσι και πως απλώς η Καρίνι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει.

Διαβάστε τις δηλώσεις του πατέρα της Κελίφ, Ομάρ:

«Το παιδί μου είναι κορίτσι, το μεγάλωσα σαν κορίτσι. Είναι δυνατή, είναι γενναία, είναι δυνατή και δουλεύει σκληρά. Η Ιταλίδα που αντιμετώπισε ήταν ανίκανη να την κερδίσει, γιατί η κόρη μου είναι πιο δυνατή και εκείνη αδύναμη!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0