Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Βλάχος: «Είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι – Τραγική η άμυνά μας!» (video)

Βλάχος: «Είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι – Τραγική η άμυνά μας!» (video)

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ της Ελλάδας και της Κροατίας, ο Θοδωρής Βλάχος με τις δηλώσεις του στάθηκε στα λάθη της ομάδας που έκριναν την τύχη του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα.

Μέρος των όσων δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος αμέσως μετά την οριακή ήττα από την Κροατία με 14-13:

Για το εάν το παιχνίδι γύρισε στο τρίτο δεκάλεπτο:

«Ναι το παιχνίδι γύρισε στο 3ο οκτάλεπτο. Αμυντικά ήμασταν κακοί. Κάναμε κάποια φθηνά λάθη, δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Παραμείναμε μέσα στο παιχνίδι. Δεν χάσαμε την επαφή με το σκορ και ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση μέχρι το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία όταν κερδίσαμε την αποβολή χωρίς αλλαγή να ισοφαρίσουμε και να περάσουμε μπροστά αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ακόμη και στο τέλος, κάναμε ένα παιδαριώδες λάθος, θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ και να το πάμε στα πέναλτι. Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια σφυρηλατούν χαρακτήρα».

Για το τελευταίο παιχνίδι με την Ιταλία:

«Παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Ιταλία, παίζεται ακόμη η πρωτιά, που βέβαια δεν είναι στο χέρι μας πλέον, καθώς χρειαζόμαστε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αλλά με αυτό τον τρόπο ετοιμαζόμαστε για τα χιαστί. Είναι κάτι που το περιμένουμε» ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0