Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας; Τρία τα ενδεχόμενα, πώς αποφεύγει η Εθνική τις ΗΠΑ;

Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας; Τρία τα ενδεχόμενα, πώς αποφεύγει η Εθνική τις ΗΠΑ;

Το δεδομένο είναι ότι η Εθνική χρειάζεται νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν με διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων (3+), οπότε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ του Σαββάτου (3/8 στις 22:00). Έστω όμως πως περνάμε. Τι θα βρούμε στη συνέχεια απέναντί μας;

Θα περάσουμε. Μπορούμε να περάσουμε, διότι αξίζει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να βρεθεί στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει τις δυνατότητες να το πετύχει, κέρδισε την Αυστραλία, έγινε το πρώτο βήμα και πλέον, περιμένουμε… δώρο των Σέρβων.

Από εκεί και πέρα όμως, ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλη για την χώρα μας, σε περίπτωση που συμβεί ακριβώς αυτό που θέλουμε;

Τρία τα ενδεχόμενα. Αμερική, Γαλλία και Γερμανία. Ναι, επειδή όλοι θα… ανησυχήσετε, υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε…

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ: Αν οι Αμερικανοί νικήσουν το Πουέρτο Ρίκο (3/8 στις 18:15) και η Γαλλία νικήσει απόψε στις 22:00 τη Γερμανία με διαφορά έως τους τέσσερις πόντους.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία: Αν οι Γάλλοι νικήσουν τη Γερμανία με 5+ ή με 4+ και ταυτόχρονα σκοράρουν 96 πόντους για να υπερτερούν λόγω επίθεσης στο τελικό +20 που θα έχουν και οι Καναδοί.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία: Αν η Γερμανία νικήσει τη Γαλλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0