Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Τζόκοβιτς μετά τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά: «Φοβάμαι πολύ!»

Τζόκοβιτς μετά τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά: «Φοβάμαι πολύ!»

Τι συνέβη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το ματς με τον Στέφανο Τσιτσιπά και δήλωσε πως είναι «ιδιαίτερα ανήσυχος»;

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβαλε «φρένο» στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Μουζέτι.

Ουσιαστικά, απέχει μόλις δύο βήματα από ένα μετάλλιο, ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος.

«Είμαι πολύ ανήσυχος, δεν ξέρω τι να πω. Τελείωσα τον αγώνα και ο έντονος πόνος είχε φύγει. Αν χτύπησα τον εαυτό μου ή γλίστρησα, δεν ξέρω καν».

Ο πόνος στον οποίο αναφέρεται, είναι στο δεξί του γόνατο. Εκείνο στο οποίο έκανε επέμβαση πριν δύο μήνες, αφού τον είχε αναγκάσει να αποσυρθεί από το Roland Garros.

«Όλα έμοιαζαν με τον τέταρτο γύρο του Roland Garros, όπου κατάφερα να τελειώσω τον αγώνα και μετά ανακάλυψα ότι τραυματίστηκα. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά ανησυχώ» συμπλήρωσε, για να καταλήξει.

«Ακόμα κι αν οι γιατροί μου πουν ότι το γόνατό μου δεν είναι εντάξει, μάλλον θα βγω στο γήπεδο και θα προσπαθήσω. Αυτές είναι μοναδικές ευκαιρίες για να παλέψω για ένα μετάλλιο για τη χώρα μου, οπότε θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν στα επόμενα εικοσιτετράωρα για να είμαι σε θέση να παλέψω για ένα μετάλλιο για τη Σερβία».

Σημειώνεται πως ο ημιτελικός του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Λορέντσο Μουζέτι είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (02/08) στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0