«Ο Καλάθης θα παίξει… τραυματίας, το έχει κάνει ξανά»: Οι δηλώσεις του Σπανούλη για το παρελθόν της Ελλάδας και την Αυστραλία!

«Ο Καλάθης θα παίξει… τραυματίας, το έχει κάνει ξανά»: Οι δηλώσεις του Σπανούλη για το παρελθόν της Ελλάδας και την Αυστραλία!

Αφοπλιστικός στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης, στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ομάδας για την κρίσιμη συνάντηση με την Αυστραλία. Έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Νικ Καλάθη, επισήμανε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που επιχειρεί να κάνει η χώρα μας, τα οποία δεν γίνονταν τα προηγούμενα 15 χρόνια!

Η Εθνική ψάχνει την υπέρβαση, καθώς αντιμετωπίζει την Αυστραλία (01/08, 14:30) στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, θέλοντας μόνο νίκη ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα..

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε μέσω δηλώσεών του το σύνθημα για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως απαιτείται μία υπέρβαση έτσι ώστε η «γαλανόλευκη» να αφήσει πίσω της τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον Νικ Καλάθη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Νικ θέλει πολύ να παίξει. Είναι ένα σκληρό παιδί, που έχει παίξει πολλές φορές τραυματίας. Τον αντέχει τον πόνο. Έχει φάει μία αγκωνιά στα πλευρά. Ξέρουμε ότι είναι κάτι που πονάει, αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Ο Νικ αύριο θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να βοηθήσει την ομάδα.

Όπως και όλη η ομάδα. Είναι το καλύτερο σενάριο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όταν είσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχεις ένα παιχνίδι για να προκριθείς στους 8, αυτό είναι ευλογία. Για αυτόν τον λόγο παίζουν τα παιδιά μπάσκετ. Για αυτόν τον λόγο είμαστε εδώ, για να ανταγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε τέτοια "νοκ-άουτ" παιχνίδια. Είναι σαν νοκ-άουτ παιχνίδι το αυριανό.

Αν δεν το πίστευα, ότι μπορούμε να προκριθούμε, δεν θα ήμουν εδώ. Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στα παιδιά. Ενώ στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε εξαιρετικά στο β μέρος, χάσαμε για μία κατοχή. Παρότι στο δεύτερο ματς δεν παίξαμε καλά μετά τα πρώτα 8 λεπτά με την Ισπανία, πάλι χάσαμε για μία κατοχή.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0