«Ελλαδάρα, που δεν σταματάει πουθενά!»: Υπέταξε τις ΗΠΑ (13-11) και... πέταξε για τα προημιτελικά! (video)

«Ελλαδάρα, που δεν σταματάει πουθενά!»: Υπέταξε τις ΗΠΑ (13-11) και... πέταξε για τα προημιτελικά! (video)

Νέα μεγάλη εμφάνιση από την Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών, κόντρα σε όλα! Επικράτησε των ΗΠΑ με 13-11 (01/08), έκανε το 3x3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έφτασε στους οκτώ βαθμούς και ταυτόχρονα, τσέκαρε και μαθηματικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά!

Σαφώς βελτιωμένη και πάρα πολύ σοβαρή, η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών επικράτησε της αντίστοιχης των ΗΠΑ με 13-11 (01/08)!

Κάπως έτσι, έκανε το 3x3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και «σφράγισε» την παρουσία της στα προημιτελικά του τουρνουά.

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, απλώς θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα», περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της. Επόμενοι αντίπαλοι για την Εθνική Ελλάδας, η Κροατία (03/08, 13:05) και η Ιταλία (05/08, 16:10).

Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα, Μάνο Ζερδεβά, που παρότι δέχθηκε γκολ από τον αντίπαλο γκολκίπερ (!), από τη μία εστία στην άλλη, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ουσιαστικά «κράτησε» όρθια την Ελλάδα, στην πίεση των Αμερικανών.




Η Ελλάδα είχε τον πρώτο λόγο στο ματς, από την αρχή της αναμέτρησης, παρότι οι ΗΠΑ βρήκαν δύο πολύ γρήγορα γκολ.

Το πρώτο οκτάλεπτο, φαινόταν πως θα έκλεινε στο 4-3, αλλά ένα απίστευτο buzzer beater του γκολκίπερ των Αμερικανών, από τη μία πλευρά της πισίνας στην άλλη, διαμόρφωσε το 4-4.

Η καλή εικόνα της Εθνικής συνεχίστηκε και το ημίχρονο την βρήκε να προηγείται με 7-6.

Στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο, η «ψαλίδα» άνοιξε, βρήκε μεγάλα σουτ, ενώ ο Ζερδεβάς είχε κατεβάσει «ρολά», και κάπως έτσι, ήρθε το τελικό 13-11.


Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-2, 4-3, 2-2.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Γουέινμπεργκ 1, Χούπερ, Βάβιτς 1, Ομπερτ, Ντάουμπε 1, Κουπίντο 1, Χάλοκ, Γούντχεντ 1, Μπόουεν 2, Τσ. Ντοντ 1, Ρ. Ντοντ, Ιρβινγκ 2, Χόλαντ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0