Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Πάλεψε αλλά «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα των Ισπανίδων (10-8) η Εθνική γυναικών πόλο και τώρα... ψάχνει θαύμα! (video)

Πάλεψε αλλά «υποκλίθηκε» στην ανωτερότητα των Ισπανίδων (10-8) η Εθνική γυναικών πόλο και τώρα... ψάχνει θαύμα! (video)
Δεύτερη ήττα μετά τις Η.Π.Α., στο Ολυμπιακό τουρνουά για την Εθνική Ελλάδος στο πόλο γυναικών, αυτή τη φορά από την Ισπανία με 10-8 και πλέον καλείται να πραματοποιήσει μια σωστή υπέρβαση για να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στο πόλο γυναικών, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Ισπανία. Μετά την άσχημη πρεμιέρα κόντρα στις Η.Π.Α. όπου και έχασαν 15-6, οι Ελληνίδες πολίστριες έψαξαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

Η «γαλανόλευκη» μπήκε αρκετά αποφασισμένη και έδειξε να εκμεταλλεύεται τις αποβολές της Ισπανίας, όμως το ματς έδειχνε πως θα κυλήσει με αγχωτικό ρυθμό καθώς οι δύο ομάδες κοντράρονταν στα ίσα με σκληρές μονομαχίες και στις δύο αντίπαλες εστίες.

Με το σκορ, μετά από δύο οκτάλεπτα, να είναι ισόπαλο 5-5 και καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα από ένα τέρμα, πέραν του εναρκτήριου 0-2 υπέρ της Εθνικής, έδειχναν όλα ανοιχτά για τη συναρπαστική συνέχεια.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπό την καθοδήγηση της Αλεξίας Καμμένου, στην τρίτη περίοδο, φάνηκε «μουδιασμένο» και μπερδεμένο από την καλή και σκληροτράχηλη άμυνα της «φούρια ρόχα»

Μπορεί το τάιμαουτ της προπονήτριας να έδειξε πως βελτιώνει τα πράγματα, αλλά η Τζούντιθ Φόρθα και η Ελένα Ρούιθ, είχαν κάνει ήδη μεγάλη ζημιά στην ελληνική άμυνα. Όταν η διαφορά έφτασε στα τρία γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο, ήταν εμφανές πως το έργο των Ελληνίδων.

Η Ελλάδα το πάλεψε, αλλά υποχρεώθηκε στη δεύτερη ήττα της στο τουρνουά και πλέον καλείται να φέρει εις πέρας ένα θαύμα για να προκριθεί.

Δείτε πως εξελίχθηκε το σκορ:

Ισπανία-Ελλάδα

Πρώτο οκτάλεπτο: 0-1 (Ελευθεριάδου), 0-2 (Ξενάκη), 1-2 (Φόρθα), 2-2 (Φόρθα)

Δεύτερο οκτάλεπτο: 2-3 (Λέιτον), 3-3 (Ελευθεριάδου), 4-3 (Ορτίθ), 4-4 (Χυδηριώτη), 5-4 (Ορτίθ), 5-5 (Μυριοκεφαλιτάκη),

Τρίτη οκτάλεπτο: 5-6 (Πλευρίτου), 6-6 (Κάμους), 7-6 (Φόρθα), 7-7 (Πλευρίτου), 8-7 (Φόρθα), 9-7 (Ρουίθ)

Τέταρτο οκτάλεπτο: 10-7 (Ρουίθ), 10-8 (Πλευρίτου)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0