«Ένα… tie break μακριά»: Η Σάκκαρη βρέθηκε μία «ανάσα» από τα προημιτελικά, αλλά λύγισε! (video)

«Ένα… tie break μακριά»: Η Σάκκαρη βρέθηκε μία «ανάσα» από τα προημιτελικά, αλλά λύγισε! (video)

Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως για τη Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε με 2-1 από την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ και το «ταξίδι» της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο μονό σταματάει στους «16»! Και όλα αυτά, για ένα «double fault» στο tie break του δεύτερου σετ…

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη επί της Μάρτα Κόστιουκ και με ήττα 6-4, 6-7(5), 5-7 έχασε το εισιτήριο για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνίδα ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ και πήρε σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο σετ, προκειμένου να το κάνει δικό της.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ, ήταν αδύνατον να αντιμετωπίσει την αντίπαλό της, η οποία βρισκόταν σε εκπληκτική ημέρα. Η Ελληνίδα δέχθηκε το break από την αντίπαλό της και βρέθηκε με δύο games πίσω (2-0). Η απάντηση ήταν άμεση και στο τέταρτο game η Σάκκαρη πήρε το break πίσω (2-2) για να ακολουθήσουν άλλα τρία... σπασίματα που έφεραν το σετ στα ίσα (4-4).

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη βρέθηκε δύο φορές ένα game μακριά από την πρόκριση, όμως η Κόστιουκ ισάριθμες φορές κρατήθηκε πίσω από το σερβίς της, στέλνοντας το σετ σε tie break. Εκεί, τα mini breaks δεν έλειψαν, με την Ουκρανή να κάνει ένα παραπάνω και με 7-5 να κλείνει το σετ με 7-6(5).

Το τρίτο σετ δεν διέφερε καθόλου από το δεύτερο, όσον αφορά τα breaks του σετ. Οι δύο αθλήτριες δυσκολεύονταν αρκετά να κρατήσουν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει εναλλαγή στα breaks. Έως το πέμπτο game έγιναν τέσσερα breaks, με τη Σάκκαρη να κάνει το τελευταίο και να φέρνει το ματς σε ισοπαλία με τις μπάλες στα χέρια (3-3).

Κάπου εκεί όμως, η Μαρία ξεκίνησε να «λυγίζει», με άμεση συνέπεια να διαμορφωθεί το τελικό 6-4 και η πορεία της Σάκκαρη στο Ολυμπιακό τουρνουά να σταματήσει εκεί!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0