Είναι όλα «ανοιχτά», για την οκτάδα; Όλα τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής!

Είναι όλα «ανοιχτά», για την οκτάδα; Όλα τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής!
Η Εθνική ομάδα δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Ισπανία (30/07, 84-77) και πλέον θα παλέψει απέναντι στην Αυστραλία (02/08, 14:30) για να διεκδικήσει την πρόκριση. Βέβαια, πλέον δεν είναι στο χέρι της, αλλά ακόμα υπάρχουν πιθανότητες για τη «γαλανόλευκη» να συνεχίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρόκριση για την Εθνική ομάδα στο μπάσκετ, μετά την ήττα από την Ισπανία (30/07, 84-77), έχει δυσκολέψει αρκετά.

Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη απέναντι στην Αυστραλία (02/08, 14:30), χωρίς ωστόσο, αυτό να σημαίνει πως θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση, μιας και χρειαζόμαστε συνδυασμούς αποτελεσμάτων.

Μετά τη νίκη του Καναδά επί της Αυστραλίας (30/07, 93-83), υπάρχουν διάφορα σενάρια, που μπορούν να μας φέρουν μέχρι και στην δεύτερη θέση. 

Αναλυτικά όλα τα σενάρια, που μπορούν να φέρουν πρόκριση της Ελλαδάς στα προημιτελικά:

  • Νίκης επί της Αυστραλίας και νίκη της Ισπανίας επί του Καναδά: Η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση, στις ισοβαθμίες, και θα ελπίζει να είναι μέσα στις καλύτερες τρίτες. 
  • Νίκη της Ελλάδας μέχρι με 2 πόντους κόντρα στην Αυστραλία και ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά: Θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία, με την Ελλάδα να μένει στην 4η θέση. Ο λόγος είναι ότι θα έχει -5 στην διαφορά πόντων, όπως και η Ισπανία, ενώ η Αυστραλία θα βρίσκεται στο +10.
  • Νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας με 3-9 πόντους και ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά: Η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα περιμένει να δει αν θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες.
  • Νίκη με +10 πόντους της Ελλάδας επί της Αυστραλίας και νίκη του Καναδά επί της Ισπανίας: Η Ελλάδα θα βρεθεί σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα κατακτήσει την 2η θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0