Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Πάμε παρακάτω, εύκολα»: Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και έφτασε στους «16» μέσα σε 52 λεπτά! (video)

«Πάμε παρακάτω, εύκολα»: Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και έφτασε στους «16» μέσα σε 52 λεπτά! (video)

Εξαιρετική εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά και άνετη πρόκριση στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά! Επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-2) του Βρετανού, Ντάνιελ Έβανς, σε 52 λεπτά και συνεχίζει ακάθεκτος.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνέχισε στο Ολυμπιακό τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-2) του Ντάνιελ Έβανς και θα βρεθεί στους «16».

Πρόκειται μάλιστα μόλις για την δεύτερη φορά στην καριέρα του Έλληνα αθλητή, που φτάνει μέχρι και τον 3ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Και το έκανε να φαίνεται εύκολο, καθώς κέρδισε τον Βρετανό, μέσα σε μόλις… 52 λεπτά!


Όντας καταιγιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και προσφέροντας μερικές πολύ θεαματικές φάσεις, ο Τσιτσιπάς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον αντίπαλό του και εξασφάλισε την παρουσία του στη φάση των «16», εκεί όπου θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Μπάεζ (Αργεντινή)-Χασάν (Λίβανος).

Ο Έλληνας τενίστας μετέτρεψε το πρώτο σετ σετ μονόλογο. Ο 25χρονος είχε τον απόλυτο έλεγχο και με το σερβίς του να ξεπερνάει το 80% σε ποσοστό ήταν πολύ βατό γι' αυτόν να πάρει προβάδισμα στο ματς (6-1). Σε αυτό, βέβαια, βοήθησαν και τα λάθη του Έβανς με τον Βρετανό να κάνει ένα διπλό λάθος και να χάνει τη βασική γραμμή παραχωρώντας δύο breaks.

Ανάλογα κύλησε και το δεύτερο σετ και κάπως έτσι, ο Στέφανος… μένει Παρίσι!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0